Това не са хора, това са крадливи и корумпирани чудовища, способни да продадат и предадат всеки и всичко

Georgi Borisov Georgiev

ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА ВСЯКА СЪЛЗА И ВСЯКА ПЕДЯ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, КОЯТО СЪСИПВАТЕ И ХАРИЗВАТЕ!
ДНЕС безродниците, наричащи се „правителство“ извършиха две чудовищни престъпления! Гласуваха за съсипията на Пирин и не гласуваха една българска майка да запази дома си.
Утре изтича срока даден от Министерството на отбраната на Ваня Рибчева, майката на загиналият в Лясковец командос Емил Шарков да напусне ведомственото жилище, в което живее, в противен случай ще бъде изхвърлена принудително от дома и! Това не са хора, това са крадливи и корумпирани чудовища, способни да продадат и предадат всеки и всичко само за да откраднат едни пари и да смачкат тези, които се противопоставят на престъпната им власт! БОЕЦ застанахме до Ваня в трагедията и, сезирахме всички институции за кощунството извършвано спрямо нея , излязохме на протест пред Министерски съвет, направихме няколко акции и… не бяхме чути!
СВИНЕТЕ САМОДОВОЛНО СИ БРОЯТ МИЛИОНИТЕ ОТ ИЗТЪРГУВАНЕТО НА ПИРИН, А ЕДНА БЪЛГАРСКА МАЙКА, ЗАГУБИЛА ДЕТЕТО СИ В СЛУЖБА НА РОДИНАТА УТРЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ БЕЗ ДОМ!
Това е „стабилна“ България. А Буда, мишката страхлива се крие в дупката си и пуска марионетките си да лъжат и мажат. Какъв урод трябва да си за да изхвърлиш една почернена майка от дома и само за да и отмъстиш за това, че не се пречупи и не спря да търси истината и да се бори за справедливост?! Ще плащате!
От днес БОЕЦ сме в правото си да използваме ВСИЧКИ възможни средства по наше усмотрение за да отстраним тази шайка престъпници от властта и да бъдат изправени пред съд!
Бойко Борисов (Boyko Borissov), на всички българи пожелавам следващата Коледа да посрещнат като свободни хора, в страна свободна от мафията, а на теб, Пеевски , Цацаров и съучастниците ви в съсипията на държавата, пожелавам дълъг живот в добро здраве, за да плащате дълго в затвора за престъпленията си! И ще направя всичко по силите си това да се случи.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук

колаж : Фейсбук