Бойчо си литка с „Фалкон“-а, а бедният народ страда

Никой няма да ни помогне, защото ние сме му дали възможност да ни управлява, коментира Румяна Ченалова

Литка си Бойчето с „Фалкон“-а насам- натам /за наша сметка…Върти саби, прегръща и целува, и ръси глупости. Въпреки подвизите на преводачите му, светът смаян наблюдава ръкомахания, пуст или хитроумно блеснал поглед, жестове и лицеизраз, характерни за човек, който не се е докосвал, не е чувал що е то дипломация и протокол, сподели във фейсбук бившата съдийка Румяна Ченалова.

„Смеят се и са снизходителни… Нямам никакво съмнение, че знаят за миналото и настоящето му, престъпленията, олигархичните кръгове, офшорните сметки. Знаят също, че българският народ е най-беден, тъжен, изчезващ, че България е проядена от корупция, разпределена, умираща -земя, която има само геополитическо значение. Те знаят, ние го живеем. За тях е безразлично и това е обяснимо. За нас или повечето от нас е безразлично и това е ПРЕДАТЕЛСТВО!“, коментира съдийката.

„Докато Н. пр. Бойчето литка насам- натам и представя България като земя на прост, необразован и елементарно хитър народ, а ние търкаме талончета или пишем смешки във фейсбук, ще вървим към центъра на земята – под дъното…“, добавя Ченалова.

„Никой няма да ни помогне, защото ние сме му дали възможност да ни управлява. И само ние можем да променим действителността! Ако не… ще продължаваме да се смеем…,докато се озъбим..“, коментира тя.