И от Москва и от Анкара ми казват, че Буда им служи вярно и не трябва да го пипаме.

Georgi Borisov Georgiev 

РЕЧТА НА ДОГАН!
(превод)
„Поне веднъж в годината и аз трябва да кажа нещо, за да си опрадвдая милионите, които плащате за моята охрана, за сараите ми и за слугите ми.
В международен план Путин и Ердоган се разбраха. И сега освен Путин, трябва да слушам и Ердоган. И от Москва и от Анкара ми казват, че Буда им служи вярно и не трябва да го пипаме. И няма да го пипаме, не че някой е и искал да го сваля… Бойко Борисов няма алтернатива. КАТЕГОРИЧНО! Няма по зависим и удобен човек от него в момента, в контекста на европредседателството, все едно, че моите господари Путин и Ердоган чрез него ще бъдат председатели на Европа.
Във вътрешно политически план нашите приятели от патриотичния фронт си вършат перфектно работата. Плюят, лаят и държат електората в напрежение. (Мента, подсети ме да пратя на Воленчо още пет милиона, да си цъкат на Варадеро с Далаверката и Красчо-прасчо)
Нашите хора по места са гладни. С Бойко съм се разбрал, ние ще му крепим бандата на власт, а той ще ни пусне няколко милиарда от баницата. Миналата седмица на заседанието на Министерски съвет вече направи първият транш. Имаме обаче един малък проблем. Той е проблем на обичаният ни син Делян, значи е проблем на всички. Проблема се нарича Булгартабак. Докато държим Цацаров и прокуратурата всичко е ок, но се разлаяха и чужди кучета и трябва да решим проблема по класическият начин – няма Булгартабак-няма проблем! Закривайте! Тази кокошка вече снесе няколко милиарда. Сега Идва Белене, новата златна язва. Народа плаща!
И накрая, пожелавам на всички ви , сменяйте си гардероба, купете си още по широки дрехи, предстои яко лапане и дебелеене!
Вечно ваш господар, Ахмед Сава Доган“
НА НЯКОЙ НЕЩО ДА НЕ МУ Е ЯСНО?
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук

колаж : Valdes Radev