Помориец зове за власт без партии

Всеки протест ще бъде опорочен, както го правеха до сега, а когато това стане невъзможно, САЩ ще инсценира Майдан, за да дойдат на власт фашистите, предупреждава Ради Чухлев

Призив към всички български емигранти да са дейни и да популяризират идеята за Народно управление отправи помориецът Ради Чухлев.
„СЪПРОТИВАТА на народа срещу престъпната власт е обречена, ако не получи МЕЖДУНАРОДНА ПОДКРЕПА! Всеки протест ще бъде манипулиран и опорочен, както го правеха до сега, а когато това стане невъзможно, САЩ ще инсценира Майдан, както в Украйна, за да дойдат на власт фашистите“, сподели той във Фейсбук.
„Бъдете дейни! Създайте идентични Фейсбук групи в страните, в които се намирате и популяризирайте идеята за Народно управление на Професионален принцип „БЕЗ партии и политици“!“, добавя Чухлев.
„Дебилите трябва да проумеят тази проста истина, че докато гласуват, те УЗАКОНЯВАТ тази власт. Няма никакво значение, за кого гласуват. Участието им в този фарс, е СЪГЛАСИЕ с правилата на властта. Следователно те нямат никакво право после да негодуват или да протестират срещу властта“, коментира бунтарят от Поморие.