„ЗА ЦУМгейт, Цацаров е чист като сълза!“ СПОДЕЛЯЙТЕ, ДАНО ПРОГЛЕДНАТ И СЛЕПИТЕ!

Georgi Borisov Georgiev 

„ЗА ЦУМгейт, Цацаров е чист като сълза!“
СПОДЕЛЯЙТЕ, ДАНО ПРОГЛЕДНАТ И СЛЕПИТЕ!
След ИВСС и СГП, се произнесе и Апелативна прокуратура.
БОЕЦ бяхме единствената организация, която внесе сигнали до ИВСС и прокуратурата относно скандала ЦУМгейт. След почти осем месечна битка, призовки, разпити, „сведения“ и обжалвания, прокуратурата се произнесе на последна инстанция, че Цацаров е НЕВИНЕН.

 

Мотива на всички институции е , че „не е установено неморално поведение от страна на главният прокурор“ Класика. Само дето морала на Цацаров, често е бил тема за БОЕЦ , но в нашият сигнал ние сезираме институциите за извършени ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, а не за морални прегрешения. Всъщност, това е и тяхната компетенция, да се произнесат, дали има извършено престъпление, или не. Вместо това, слугите бранят господари, казвайки ни на обикновен български език – „В КОЧИНАТА СВИНЕТЕ СА ГОСПОДАРИ И МОГАТ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ, А ВИЕ ДУХАЙТЕ СУПАТА!“
И затова продължаваме битката си. Защото ни писна свинете да ни давят в кочината си, писна ни от беззаконието и властта на наглите! Със сигнали не става. С избори не става. С референдуми не става. Става с Революция и изриване на мафията до последният боклук, до последната корумпирана партийна мишка, до последното гнусно ченге, до последното продажно комуне!
БОЕЦ водим тази битка! Макар и почти сами, никога не се отказваме и винаги водим битките си до край. До техният край. ПРОДЪЛЖАВАМЕ. Очаквайте утре поредният ни удар срещу дебелите!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук