Кой се гаври с България 145 години след обесването на Апостола

Превърнаха националните ни идеали в плажове, концесии и кенефи, коментира евродепутатът Николай Бареков

145 мрачни години отминаха откакто турците обесиха Левски на пъпа на София. Днешните негови „наследници“ и кичещи себе си за „патриоти“ взаимно се определиха за „нечистоплътни“ и „кучета на Павлов“, сподели във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

„Превърнаха националните ни идеали в плажове, концесии и кенефи…. Това ли е смисълът от чутовната саможертва на Апостола? Докога ще търпим тази гавра с българите и този национален позор, който управлява народа на България? НАРОДЕ?“, добавя евродепутатът.

„Изберете Джендър войвода! 17 пъти си сменя пола – и мъжки, и женски, и консерва, и либерал, и костовист, и патрЕот, и ченге от ДС, и всякакъв, който дойде с по-харна оферта“, коментира Бареков.

„С красотата си самолетите приземява, хеликоптерите падат, джендъри в казарма доброволно отиват. Готви се да лапне комисионни от поръчки в армията за 3,5 милиарда лева. Ако не ги открадне, пенсиите ще станат не 300, а поне 500 лева още от утре“, добавя евродепутатът.

„И си мисля на този тъжен и свят ден. Моята любима прабаба Мери- Мария Барекова, племенница на Даскал Ботьо и братовчедка на Христо Ботев, също почина на тази дата“, споделя евродепутатът.

„Крайно време е за нещо истинско…. след позора с тия псевдопатриоти и байганьовци, които бъркат рождението на Левски с обесването, тая сган дето само за пари, секретарки и плажове мисли, дето си броят участията по баджак телевизиите, вместо да работят за Родината и за народа си. Та си мисля аз, низвергнатият от тълпата и от елита едновременно, че е време. Време е за нещо крайно, антисистемно и дясно в политиката. Нещо, което няма да става подлога на ГЕРБ и ДПС и да влиза в срамни колаборации с ЕНП-та, ПЕС-ове, ЛГБТ-ти и АЛДЕ-та“, подчерта Бареков.

„Нещо, което е за чиста и свята България. Нещо, което да смени порочната система с по-добра и работеща за народа си“, добавя той.