Слугите на боклуците, са по-големи боклуци от господарите си!

Georgi Borisov Georgiev

ЖАЛКИ СТЕ! В превзетата държава, в кочината на Пеевски, Буда и Цацаров, продажните журналисти носят солидарна отговорност с продажните политици за съсипията на държавата!
Падението на свинските и така наречените „национални телевизии“ няма дъно!
Новизбраният шеф на новата антикорупционна комисия, будо-пеевският слуга Пламен Георгиев, дава интервюта ,като холивудска звезда и нито един „журналист“ не смее да му зададе няколко простички въпроса!
– КАКВО е направила до сега Комисията по ПЪРВИЯТ СИГНАЛ, подаден до нея от БОЕЦ за произхода на средствата на Пеевски, с които той за една година от собственик на стар Опел стана мултимилионер, собственик на редица активи, компании и медии?!
– КАКВО е направила Комисията по сигнала на БОЕЦ по повод въпросите на Радев за бизнес отношенията на Борисов и Пеевски и насочването на обществени поръчки към него?!
– КАКВО е направила Комисията по сигнала на БОЕЦ за думите на Борисов, че Цеко Минев е собственик на Юлен?! Разследват ли източването на ПИБ от собственика и чрез свързани с него фирми?! Или дигат прах с шумни и жалки акции срещу селски кметчета?
И в такива моменти си спомнете и се запитайте, къде е Люба Кулезич? Какво стана с BIT? СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ защо свалиха Люба от екран и смачкаха телевизията?! Разбрахте ли, защо всички читави журналисти биват разкарвани и гонени?
Що така,журналята? Свинете рано или късно ще си заминат, а вие си оставате със срама и позора! Слугите на боклуците, са по-големи боклуци от господарите си!
БОЕЦ никога не се отказваме и отговори на горните въпроси ще бъдат дадени и вие ще плащате за престъпленията на дебелите заедно с тях! И прошка няма да има!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

карикатура : Христо Комарницки -segabg.com/article.php?id=896845

Фейсбук