Човека е под напрежение, някакви гадове искат му да вземат властта, объркал се е. Той често се обърква.

Georgi Borisov Georgiev

ПОМНИТЕ ЛИ?
„Посъветвах Теменужка Петкова да отиде в парламента и да подаде оставка. За съжаление, когато говорих с нея, тя каза, че ги познава тези хора, няма как да си махнеш 20 годишно приятество и аз не бих оставил ни най-малко съмнение в който и да е българин, че стоим зад една абсолютно частна сделка. По никакъв начин ние не сме влияли на тази сделка, защото няма и как. Не искам да има и най-малкото съмнение.”
Бойко Борисов
Днес разбрахме, че министър Петкова остава на своя пост. Оставката и не е приета от този, който и я посика. Няма грешка. Бойко първо я посъветвал да си подаде оставката, после не и приел оставката. Сигурно е преценил, че този, дето я е посъветвал да си подаде оставката иска да му клати стабилността. Това шизофрения ли е , или някакво друго заболяване не знам, трябва да се произнесат специалисти.
Явно вече „20 годишното приятелство” някак се е изтрило! То тази Гинка не е никаква приятелка. Да ходи в Чехия да преговаря от името на държавата и да не вземе поне приятелката си Теменужка с нея , това не е постъпка на приятел. Дето се вика „Теменужке, мила дружке”, ама като замирише на милиарди дружбите се забравят. Или не?
То, след като Петкова остава на поста си, май и съмнения няма вече. Нали за това Буда я посъветва да си подаде оставката, за да няма съмнения. Вече няма никакви, самият Бойко Борисов ни каза, че зад сделката се виждат „руско-грузински офшорки и некви банки дето са имали проблеми”. Бабиш му пратил документи. Само дето Бабиш отрече и изкара Буда лъжец, ама ние си го знаем и не се сърдим. Човека е под напрежение, някакви гадове искат му да вземат властта, объркал се е. Той често се обърква.
Остават обаче няколко въпроса:
– Как така държавата дето „няма как да се меси в тази сделка” (по думите на Борисов) изведнъж се оказа, че иска да купи ЧЕЗ, или фирмата на Гинка, или поне контролният пакет в тях?
– Как така Борисов изведнъж нареди на всички служби да проверяват сделката, след като тя е „абсолютно частна сделка”? Защо не са я проверявали преди да стане скандала, след като няма нищо общо с нея?
– Как така Борисов разполага с документи за банки, офшорки и начините на финансиране на сделката, след като чешкият премиер отрече да му е пращал такива документи, а днес в интервю за БНР и председателя на Надзорния съвет на ЧЕЗ заяви, че и те не са пращали никакви документи?
– Цветелина Бориславова, Цеко Минев и Стоян Мавродиев ли осигуряват финансирането на Гинка за покупката на ЧЕЗ? И с тях ли Бойко Борисов няма нищо общо?
– Кака така, след като зад Гинка стоят „руско-грузински офшорки и банки с проблеми”, България ще става съдружник с Гинка?
– Как така, след като купувача по договор се задължава да помогне на ЧЕЗ да спечели арбитражното дело на чешката компания срещу нашата държава, България ще става купувач? България ще помага на ЧЕЗ да осъди България? Както Буда и министритите му помогнаха на руснаците да ни осъдят за реакторите в Белене? И после платиха милиард и двеста милиона без дори да обжалват решението на арбитража? Платиха с нашите пари.
– Как така , след като биволите извадиха връзките на Гинка със СИК, Пашата и Бойко Борисов по сикаджийска линия, този наглец продължава да стои на своят пост и да твърди, че няма нищо общо, да играе циркове и да прави целият народ на маймуни?
БОЕЦ питаме, а отговорите са ясни, не е ясно само защо стоим и гледаме, а не излезем и изринем тази сбирщина лъжци, крадци и мафиоти?
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

карикатура : Чвдар Николов -http://terminal3.bg/jadreno-ubezhishhe/

Фейсбук