Пътят за Ахелой пълен с трапове и капани

Не стига ли, че караме по едри камъни, но не се знае къде може да се убиеш, няма контрол за ремонтните дейности, споделя възмутен шофьор

Пътят Поморие-Ахелой пълен с трапове и капани. Всеки, който пътува, рискува или да си разбие колата, или да се претрепе.

„Плащаме винетки, за да пътуваме по тези пътища. През деня може да паднеш в някой трап, да не говорим какво може да се случи вечер“, разказва Николай Борисов в рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия.

„Преди две вечери минах по този път и благодарение на един автобус не паднах в трапа. Без никакви знаци, пътят изрязан дълбоко и само в една част от пътя може да се мине (без знак за еднопосочно движение). Обадих се на 112 и на АПИ, но без резултат. Днес продължават да изрязват пътя и отново без знаци, а пък където има знак, не може да разбереш какво означава – да се подготвим за излитане ли“, пита възмутеният шофьор.

„Не стига ли, че караме по едри камъни, но не се знае къде може да се убиеш. Няма контрол на ремонтните дейности“, добавя той.