Учебник за 2 ри клас ! Пилешки език ! Господи Боже ! Идиоти !

Ще се опитам да направя едно изречение на пилешки, според гербостандартите на БГ образованието им …

Пигерберастите писа пиголеми пиглупаци, пикакто пии пиобразованието пиим … Пиай, писиктир !

Валяя Кънчева Да ги научат на Български език,пилешки не им е нужен!Да ги научат да познават Васил Левски,Христо Ботев,Иван Вазов..не да им пълнят главите с глупости само!!!

Марина Михаел От кога се преподава пилешки…? Явно образователната система вече отказва да образова хора и мина на кокошки…?? Първо махнаха национални стихотворения, после изопачиха историята и изкараха турското робство съжителство ДО КОГА …? Ясно, е че искате овце вместо народ,че изгонихте кадърните,и храните,тези който за нищо не ги бива??? не ви ли стигат 3 поколения…без бъдеще и надежда …? Защо бе хора кой ги следи тези неща .. знам че повечето високопоставени са с купени дипломи и нищо не разбират НО ТОВА отговорния НЯМА място в тук??МАРШШ ….? ИЗЛАГАТЕ ЦЕЛИЯ ВИ НАРОДД ??Може да е интересно за някой симпатично за други но умаловажава ученето…! Пилешкия се учи на улицата сред децата място в учебника НЯМА ако искат толкова да разчупят материала има др начини пък за тези който подкрепят не се чудете защо децата ви ще куткудякат нататък ?

Подай Сигнал – Кажи на ВсичкиИмате право на мнение, за нас е идиотско……има къде къде по смислени неща които да учат малките.

Десислава Добрева Пиглупипописти пипъпилни.
Кому са нъужни?
То по мое време имаше и тайна азбука ,ако не помните да ви я припомня че да си пишете уговорките явно и ако попадне къде не трябва да не ви хванат

Елена Милева Тъгата ми е за онова отречено, но все още даващо резултати образование. Бяхме грамотни. Може не всички да сме завършили висше, но не се срамувахме от правописа си и знаехме почти всички държави и столици. Знаехме какво ражда земята и основните закони на физиката.Знаехме историята си и се гордеехме, че сме потомци на велик народ. Днес е смазано не само образованието, но и хората. Училища в разруха, китни в миналото села в разруха. Бият се в гърдите днешните управници, вървели сме напред. Все още можещият да мисли българин се пита как може да върви напред една държава с училище в разруха?

Емилиан Дечев Абе пичове, вземете вие да се ограмотите малко. Това е семантична задача, подобни се дават на изпити в университет. Разбира се тук нивото е подходящо за деца, след като им се обясни начина на решение. Това развива логиката. Но КОМУ (ква яка дума) е нужно, в днешно време, да си мъчи мозъка с упражнения в учебник? Все пак децата си имат интернет с 1000000 игри

Elena Nenkova Такива идиотизми има в учебниците на децата,всеки ден се сблъсквам с поредния…..Списващите ги са пълни ТЪПАНАРИ

Функционална неграмотност !Учебник за 2 ри клас !Пилешки език ! Господи Боже ! Идиоти !Споделете за максимална публичност !

Публикувахте от Подай Сигнал – Кажи на Всички в Неделя, 22 април 2018 г.