Ето го бияча на дете от скандалния интернет клуб!

BIG5 откри снимка на бияча, който премаза непълнолетно момче в столичния интернет клуб „Плей хъб“ в квартал „Хладилника“. Става въпрос за Мъро, който е брат на Димитър Ангелов едноличен собственик на фирма „Хелти Деск“ ЕООД, чиято собственост е клубът. На 7-и май той преби брутално 15-годишно момче. Майката на тийнейджъра Милена Михайлова ще съди извършителя. От полицията обаче, както често се случва, са заринати от работа и са казали на майката да чака 1 или 2 месеца, за да си свърши работата разследването. В клуба има камери и не става ясно защо са им на полицаите толкова процедури и безкрайни срокове.

В същото време управителя на клуб „Плей хъб“ Аспарух Маринов прояви потресаваща наглост в ефира на Нова телевизия в предавенето „Часът на Милен Цветков“ като заяви, че не познава лице с име или прякор Мъро. BIG5 призовава всички свързани със случая органи и институции да си свършат работата по възможно най-бърз начин, защото докато оставяме да бият деца безнаказано, все по-често ще ги виждаме на летището с еднопосочен билет.

Нека припомним:

Случката стана след Гергьовден в интернет игрална зала „Плей хъб“, която е собственост на фирма „Хелти Деск“ ЕООД на Димитър Ангелов. 15-годишното момче е отишло в почивния ден, за да играе в мрежа с приятели. Въпросният Мъро, като брат на Димитър Ангелов, има карт бланш да прави отстъпки, с които да зарибява тийнейджърите да изберат залата. Преди да се качи в залата за игри в асансьора, младежът сваля брошура и я оставя на земята. Това предизвиква въпросния Мъро, който го преби в търговския център на бул. „Черни връх“ 47, където се намира и магазин „Лидл“. Типично детската проява обаче, събужда невиждана агресия на Мъро. Докато малолетния Д.В, сяда зад компютъра за игра, над 100 килограмовия Мъро хваща тийнейджъра за врата и пред погледа на всички деца брутално започва да го удря в главата влачейки го навън през коридора и друга зала не спирайки да го удря и рита и му крещи: „Може да струва 5 лв, но е въпрос на морал, сега ще те смажа веднъж завинаги!“ Във въпросната зала Д.В е подложен на брутален бой, като е удрян в лицето и ритан на земята. В последствие пребитото хлапе е изхвърлено.
Проверка на NBOX в информационната система ДАКСИ показа, че собственика на клуба Димитър Ангелов участва в близо 10 фирми свързани с интернет игрални клубове и има сериозни интереси в хазарта. Негови са сайтовете залагай.бг и фън.бг. Макар и побоя да не е нанесен от Ангелов, а от неговия представител в клуба с прякор Мъро, отговорен за нагластта е именно лицето зад фирма „Хелти деск“ ЕООД.

Още по темата: БАНДИТСКА БЪЛГАРИЯ! Съдържател на игрален клуб в София смаза от бой малолетен заради скъсана бележка в асансьор!

Макар и името й на английски да означава „здраве“ в случая с пребитото дете, тя трябва да бъде прекръстена на „насилие“, коментират свидетели на побоя. След кошмарната случка, битото момче само отива в 4-то районно, където подава жалба за случая. То е освидетелствано и от дежурен лекар в „Съдебна медицина“ София. Днес жертва на подобно безумие е Д.В., но никой не дава гаранция утре дали 100-килограмовият Мъро няма да стовари шамарите си върху някое друго дете. Призоваваме органите на реда да се задействат и да не допускат подобни хора да работят при деца.