Кулинарното бижу „Аmaya” отваря официално тази вечер с юбилейно меню

Петдесетгодишната традиция е жива и съхранена. Днес елегантният ресторант „Амауа“ отбелязва юбилей от създаването на популярния през 70-те години на миналия век ресторант „Кокошките“, намиращ се на морския бряг в Крайморие.

По случай 50-годишнината, наследникът на „Кокошките“ ще изненада своите гости с характерните за заведението ястия и салати, предлагани на това място преди половин век. За целта ресторант „Аmaya” e комбинирал в специално изготвено автентично „Юбилейно меню“ традиционните за българската кухня вкусове и предпочитания на народни цени.
Новото меню от тайни рецепти, запазени през годините, ще бъде актуално през целия Сезон 2018.


Амауа“ – перлата на Бургас, разполага с модерна и уютна обстановка, уникална тераса, намираща се над морските вълни, и удобен паркинг за своите гости. Пленяващият с интериора си ресторант бързо се превърна в кулинарното бижу на Южното Черноморие, което през лятото събира туристи от цяла България и от чужбина.

Амауа“ предлага новаторска кулинарна концепция и мултифункционални пространства за всяко настроение и повод за празнуване. За своите приятели ресторантът ще организира през целия сезон тематични вечери, на които гостите ще се наслаждават на вкусна храна, отбрани питиета и хубава музика.
Луксозното заведение в средиземноморски стил разполага и със специална зала „Привадо“ за компании, които търсят уединение, организира фирмени и семейни мероприятия, рождени дни, сватби, кръщенета.

Заповядайте в ресторант „Амауа“! Нашето специално „Юбилейно меню“ ще върне часовника с 50 години назад и ще Ви пренесе през 70-те години на XX век в ресторант „Кокошките“, в съвременен интериор и с ново име – „Амауа“.

Традицията продължава!

Добре дошли!