Ще се сбъдне ли страшната прогноза на Ванга за Третата световна война?

Пророчицата казала, че ще започне след ударите в Сирия, а политологът Пламен Пасков заговори за нападение на англосаксонско-юдейско-арабски сили срещу Иран

Ще се сбъдне ли страшната прогноза на Ванга за Третата световна война? Пророчицата казала, че кръвопролитните сражения ще започнат след ударите в Сирия, а политологът Пламен Пасков заговори за нападение на англосаксонско-юдейско-арабски сили срещу Иран. Ако този НАТОвско-сатанински съюз дръзне да удари и Техеран, трудно ще може да се спре войната за преразпределение на света.

Камък върху камък няма да остане, пророкувала Ванга още в далечната 1975 година.

Електронното издание „Руский диалог“ оповести, че според покойната българска ясновидка падането на Сирия ще предшества идването на Месия и нов световен ред, но преди това ще се преживеят големи неприятности. И въпреки, че Сирия ще падне в краката на победителя, то победител всъщност ще се окаже съвсем друг, а не този.

Според Ванга войната в Сирия е началото на Третата световна война, която ще вземе милиони жертви и след нея светът няма да бъде същият. След края й всички държави ще обезлюдят, а оцелелите ще страдат от ужасни болести заради ядреното оръжие.

За съжаление и това нейно пророчество вероятно ще се сбъдне заради стремежът на сатанистите от Вашингтон, Ерусалим и Брюксел за ново преразпределени на света.

Общият замисъл на САЩ, Израел, Великобритания, и техните подчинени ЛАД (Лига на арабските държави – най-вече Сауди и Катар) и Турция е да бъде изтласкан Иран от Сирия и Ирак, коментира във Фейсбук политологът Пламен Пасков.

„Що се отнася до Сирия, това трябва да стане по следния начин:

– унищожаване на аеродромната структура в Сирия: 20 по-главни и около 100 по-маловажни обекта. Един залп от натрупаната групировка ще реши тази задача от 70-90%. Това може да стане както със силите на ВВС, така и на ВМС на англосаксонско-израелската „коалиция“. И най-вероятно точно така и ще стане, и то в обозримите дни-седмици. Успоредно с това Израел си обстрелва тези инфраструктури в Сирия, които намери за добре, с вечното фомално обаяснение/оправдание – „това са ирански военни“.

– непреодолима заплаха за сухоземното снабдяване покрай Ефрат, което и сега е под кръстосан обстрел в района.

Тази задача се решава сега с помощта на ИДИЛ и разните там умерени-неумерени все брадати главорези, на СДС-кюрдите като послушно прокси на САЩ, и с помощта на контингентите на ЛАД, които в момента се съгласуват и определят.

– по море Иран може да се снабдява само през 3 морета и 3 пролива/канала, пълният контрол над които е точно в ръцете на неговия коалиционен колективен противник.

– След прекратяване и свеждането до невъзможност на снабдяването за иранската пехота в Сирия ще настъпи тяхната постепенна ликвидация на терена. там вече активно ще се включи Турция, която ще получи Манбидж, и изобщо повечко от бившата Северна Сирия на десния бряг на Ефрат: от Хатай до Ефрат, ако може, и с Алепо – въпрос на ориенталски пазарлъци ще е. За нея ще бъде удоволствие да унищожи или да премести кюрдските маси от районите, които смята да си завеземе, и да ги предостави в районите, които ще се управляват от САЩ: левият бряг на Ефрат.

– след изтласкването на Иран от Сирия (което ще е жестока, мъчителна, кръвопроилитна, и още по-разрушителна процедура, без никакви обезболяващи и прочее хуманитарни глезотии) ще пристъпят към същия процес в Ирак. По същия сценарий“, обясни Пасков в социалната мрежа.

„Пряко нападение на Иран дори от тези огромни и унищожителни по възможностите си „коалиционни“ англосаксонско-юдейско-арабски сили вероятно няма да има, или не сега. Първо ще решат въпроса със Сирия, после с Ирак, и чак тогава могат да се заемат с Иран.

Освен ако…

1. Иран не отвърне сериозно, тежко, неприемлимо, непропорционално, и унищожително още на етапите „Сирия“ и/или „Ирак“;

2. Ако Русия (политическото и ръководство) не се събуди, и не заяви субектни политически интереси, които да застави всички участници в процеса да уважават, и спазват“, коментира политологът.

Освен, но…дали, добавя той.