Каракачанов изпълнява обещанията си… да ни умори демографски?

 Мигрантите са шест пъти повече от цялата армия и затова ги ловяха ловците и Перата по храсталаците на Странджа, коментира евродепутатът Николай Бареков

От днес ПатрЕотите, ГЕРБ, РБ увеличиха чрез ДКЕВР цената на тока средно с 30 лева на домакинство (ток и парно 11% нагоре, още толкова за газа) и вдигнаха пенсиите на окаяните с 6 до 8 лева. Това означава 20 хляба по-малко на семейство месечно, коментира Николай Бареков във Фейсбук.

„Значи Каракачанов изпълнява предизборните си обещания….да ни умори демографски. Ликуй, народе! И пак гласувай“, добавя евродепутатът.

„За демографската смърт на нацията не сме виновни майките и бащите. Причините са: бедността, корупцията и безхаберието на политиците“, коментира Бареков.

„Вицепремиер по демографските въпроси патрЕот и паднахме под 7 милиона за първи път от 100 години. Вицепремиер и министър на отбраната патрЕот и ще ни пазят ловците с черешово топче, защото армията се стопи. Сега разбрахте ли защо са влезли 60 000 мигранти по думите на премиера Борисов. Те са шест пъти повече от цялата армия на Каракачанов. Затова афганците ги ловяха ловците и Перата по храсталаците на Странджа….Без повече коментар от моя страна. Мисля да действам направо“, споделя еверодепутатът.

„Не Патреоти, а “американски” горски тюлени. Берат билки в Троян, докато Харманли се пълни с мигранти, върнати от Меркел. Наздраве! 60 000 афганци са десет пъти повече от нашата окаяна армия. Защо, народе мой? Защо участва в унищожението на читавото, за да страдаш сега под гнета на нечестивци?“, добавя Бареков.