ПатрЕотите внасят лобистки закон

 Вместо за майките и за децата, парите отиват за кефа на бразилците на ФК „Лудогорец“, коментира евродепутатът Николай Бареков

ПатрЕотите внасят лобистки закон, известен като “поправката Домусчиев”. С тази поправка се крадат 60 милиона лева от бюджета в полза на един олигарх, коментира във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

„Вместо за майките и за децата, парите отиват за кефа на бразилците на ФК „Лудогорец“. ГЕРБ, ДПС и олигархът Марешки гласуват закона на ПатрЕотите. БСП мълчи гузно и осигурява комфорт и кворум като изчезва от залата“, сподели в социалната мрежа евродепутатът.

„Днес ПатрЕотите, чиито голи, продрани от крайно срамни действия без вазелин задници на интересчии лъснаха, са разцепени, изпокарани и си прехвърлят топката един на друг КОЙ е по-голям крадец и КОЙ е по-голяма подлога на ДПС, ГЕРБ и задкулисието, което всъщност управлява“, добавя Бареков.

Как се нарича това, пита той.

„Според мен кочина не е най-точната дума. Надявам се вече и слепците разбраха защо бях унищожен заедно с ББЦ и на наше място ДПС създаде това, което имаме като “Патреоти” с днешна дата във властта“, коментира евродепутатът.