Бургазлии като „Полицаят от Сен Тропе“ гонят нудисти през 2018 като през 1964 г.

Вероятно нудизмът противоречи на „изконните ценности на славянството и православието и дори можем да очакваме някой владика да го анатемоса … Ех, Бургас като Бургас … А уж щеше да е европейска столица на културата …

Може би някои не са разбрали, че културата на голото тяло е част от европейската цивилизация още от античността …

Така е като не ползват правилно европейските фондове …

Нова нелепа мода се роди в Бургас-кръстоносен поход срещу нудизма. КОЙ го обяви се питат колегите от faktor.bg.

дна рядко контрапродуктивна инициатива, по скромното ни мнение. Но пък богато отразена от Нова телевизия и други медии, като високата трибуна не беше предоставена и на другата страна, както изискват журналистическите стандарти. Поне мнението на някоя дама по монокини да бяха пуснали, да се отсрамят. А не да занимават зрителите с глупости.

 Активисти в Бургас събират със средновековен плам подписи в подкрепа на гражданска инициатива против нудизма и монокините на бургаския плаж. Настояват разпалено Община Бургас да ограничи голотата на хората по ивиците. Нещо,което дори Тодор Живков не успя да направи с хайките на милицията срещу голите граждани и гражданки и прибирането им в районните, както майка ги е родила .

А на бас, че след първите изчистени ще са тези на „Делфин“, да не пречат на бизнеса. После и други такива.

Безумието стига до там, че обвиняват нудистите и монокните за порното, което проникнало в началния курс на училищата. Без да се замислят, че именно възпримането на голотата като нещо естествено е най-добрата противоотрова срещу порното.

Имат идея да се направи  специален нудистки плаж, което не е лошо, само да не бяха създали подобна истерия.

Можем да очакваме, че бургаските активисти ще обявят всички нудисти за врагове на социалистическя морал, вндрени от ЦРУ. Или на какъвто морал там изповядват .
Притеснявам се когато някоя жена се пече по монокини пред детето ми, сподели бургазлийката.

Нели Тончева от Гражданско сдружение  със сюрреалистичното име „Не на голите на плажа“ пък сподели, че това, което е мотивирало нея и колегите й да се обявят срещу туристките по монокини и нудистите, е един дългогодишен проблем, свързан с едно малцинство от голи и полуголи мъже и жени, които не се свенят да притесняват мнозинството. Смачкайте малцинството, другари,мачкайте смело. Но се преместете в Русия, Турция, Саудитска Арабия или Иран, където напоследък са най-активни в мачкането му.

Не знам дали протестиращите срещу нудистите няма да се обърнат за помощ към вицето на тишината и туризма, а той пък може и да ги подкрепи и елата та виж – нови серии на „Полицаят от Сен Тропе“…

колаж : Фейсбук

Само дето не е 1964 г., а 2018 г., но тук все пак е Бургас …

Свободен автор – Философът