Бойко = Орешарски? Кога ще му намажем ските?

ГЕРБерастите използвали мерките срещу протестиращите, познати от времето на червения „скиор“

Славното време на протести и контрапротести, след което Местан, пардон Доган, намаза ските на Пламен Орешарски, за да поднесе властта на Бойко Борисов, май се връща. Това намекна политическият пиар Арман Бабикян. В интервю за бТВ той намекна, че и сега се използват същите мерки срещу недоволните, каквито по време на масовите протести срещу кабинета, подкрепян от БСП и ДПС. Единствената разлика между Борисов и Орешарски май е във фамилията. На вожда от Банкя не завършва на ски, но май е време някой да му намаже ските.

„Не може да имаш протестиращи и половин месец след това да цъфнат контрапротестиращи. Това го помним по времето на Орешарски. Едните са недоволни, а другите излизат срещу тях. Човек може да е недоволен от държавата, на която си плаща данъците, на управляващите, на които си е връчил доверието чрез едни кутии с дупка. Две неща даваш на тези хора – парите и доверието си. Едното очевидно е загубено. Парите ти ги събират, защото няма как – подлежиш на санкции“, заяви политическият пиар. Когато има успоредни протести, като тези на овчарите, на превозвачите и на майките на деца с увреждания, и „успоредната“ „истина“ присъства, добави той.

Според него, ние сме персонално управлявана държава, а не демократична. В това правителство всички казват, че ще си подадат оставката, ако лидерът им я поиска. Наглите министри обаче не ги интересува това, че хората не ги щат повече. Затова е време народът да намаже ските на БорисовСКИ, както направи това с ОрешарСКИ!