Корнелия погна „светлите сили“ от „Борисов III” заради окованата Иванчева

Защо най-гласовитите защитнички на Истанбулската конвенция и на правата и достойнството на жените не обелиха и дума за изтезанието на бившата кметица?

Лидерът на БСП Корнелия Нинова погна „светлите сили“ от кабинета „Борисов III” (б.а. както тя нарича мама Цеци, министър Захариева и парламентарната шефка) заради окованата Иванчева.

„Имам въпрос. Ще го задам не като председател на БСП към няколко овластени персони, а като жена към жена. Г-жо Цачева, г-жо Захариева, г-жо Караянчева, вие сте най-гласовитите защитнички на Истанбулската конвенция и на правата и достойнството на жените. Всички, които сме против нея, сме “тъмни сили“, според Вашите думи“, сподели във Фейсбук червената лейди.

„Питам ви, никоя от вас – светлите сили, ли не забеляза, че властта показно докарва една жена в болница с вериги на краката? Довчера давахте мило и драго за джендърската конвенция, днес мълчите оглушително за достойнството на жените“, добавя Нинова.

Отговорът дето се казва е във въпроса. За ратификацията на джендърската конвенция напират всички големи корпорации, а защитата на правата на жените е само наужким. Важно е лобистите да прокарат своите безумни идеи за джендърско обучение, за изпедерастяване (пардон за демократизация) на поколението, но когато водят някоя жена, окована варварски във вериги, „светлите сили“ си траят. Ами как да не си траят, като Иванчева не е джендър и на всичко отгоре е в противниковия лагер като борец срещу мафията!?