Писателят Ангел Хаджипопгеоргиев: Европа се управлява от извратеняци, не знам Земята докога ще ни търпи

Елементарното чувство за оцеляване ще мотивира хетерообществото към по-радикални действия, които да дадат шанс хомосапиенсите да останат върху Земята, каза езотерикът

Фейсбук блокира Ангел Хаджипопгеоргиев заради гейове. Писателят бунтар, който от няколко години живее в Англия, се опитал да се свърже с администраторите на социалната мрежа, за да разбере причината, заради която са му наложили ограничение, а негови приятели го подкрепиха, като споделиха, че „Гейсбук“ се е превърнал в контролирана трибуна.
„За втори път ми блокирате профила, и то за 30 дни, според мен напълно незаслужено. Изразът „Съдията не е гей, а обикновен педераст“ с какво обижда някого, след като, първо, е шега, а второ, думата педераст е общоприета форма за назоваване на човек с хомосексуални наклонности и доколкото знам дори се ползва в определени интелектуални общности. Тази дума е съставена от две гръцки думи и означава „момче, горещ любовник“, обяснява Хаджипопгеоргиев.
„Думата съществува във всички речници, което означава, че е напълно легитимна. Не съм я насочил като обидна срещу някого с агресивни чувства. Не разбирам как може за всяко докладване от разни завистници и недоброжелатели да блокирате хората и да ги лишавате от комуникации“, добавя той.
– Навярно вече не се чудите по какво Фейсбук и комунизмът си приличат. Заради това, че сте безкомпромисен към обратните, кича, чалгата, рапа и пр. подобни безвкусици, се превърнахте във враг на социалната мрежа. Няма друг писател, чийто профил във Фейсбук да е толкова често изтриван…
– Профилът ми засега вече няколко пъти само е блокиран, но с предупреждения, че ако продължавам по този начин, в един момент ще бъде изтрит. Хубавото е, че още преди време си направих два профила, където в единия афиширам повече своите творчески изяви, а в другия съм си с името по паспорт. И явно в оня, дето все е блокиран, се намират подлите душици, които ми дишат във врата и докладват всяка моя по такава думица, а пък админите само това и чакат. Интересното е, че има опция за протест и искане на обяснения, която опция обаче по някаква си нейна причина не приема въпросите ми. Може би това се случва с всички блокирани, отхвърлени и дискриминирани фейсбук-членове.
– Чувствате ли се дискриминиран от социалната шпионска мрежа?
– Да, защото съм бил обругаван, оплюван, псуван и наричан с всякакви нарицателни, но никой не ме е защитил, докато само да кажа „А“ и ми се отнема възможността да поздравявам приятелите си за рождените дни. То това е блокирането. Профилът съществува, могат да ми пишат, да поставят неща на стената ми, аз да ги виждам, но нито мога да харесвам, нито да отговарям. Неприятното в случая е, че някои, които се представят за мои приятели, следят всяка моя дума и ме докладват, а не че админите ме следят. Мен ме боли това, че ме предават, че някой много иска да ме види на колене, ама ще имат да вземат всичките разни джендърмеристи, крехки черупки, палави езичета, леви резби, амбреажи и прочие извратеняци, макар и да не е сигурно, че точно те ме топят, но е почти сигурно. Може пък някой просто да ме мрази, да ми завижда и ненавижда. Ей го на, стана римата…
-Според Едуард Сноудън Фейсбук е компания за следене. Заради злоупотребите с лични данни много от потребителите се отказаха да използват тази мрежа. Вие обаче водите битка за свобода на словото срещу наглите толерасти, които се опитват да Ви затворят устата, блокирайки Ви профила. Какви ще са Вашите следващи действия, ако администраторите продължават да ви дискриминират?
-Доколкото си спомням, скоро Марк Зукърбърг официално се извини заради злоупотребата с лични данни, ползвани чрез фейсбук от злонамерени фирми. Лично аз не се притеснявам, защото нито имам някакви сериозни цифри в банковата си сметка, нито участвам в конспирации, че да ме е страх от следене. Притеснява ме потъпкването на личната свобода, на правото да казваш това, което искаш. Наблюдавам в Англия как хората се озъртат около себе си дори, когато коментират цвета на оградата около дома си, защото думите „черен“ и „кафяв“ са табу, както и думата „негър“. Хората ги е страх от собствените си слова и това е ужасно. Учениците още преди колежа изучават книгата „1984-та“ на Дж. Оруел, че да се плашат от евентуалното идване на комунизма, без да си дават сметка, че на тях им се случват подобни неща в страната на развития капитализъм.
Колкото до битка с админите на фейсбук, то аз нямам никакъв шанс…
-Защо?
-Защото просто ще ми изтрият профила и край. ОК, ще си направя нов и ще почна всичко отначало. И какво от туй? Колко години вече пиша, казвам, обяснявам, прилагам примери, разисквам казуси и нищо. Под интервютата няма коментари, на премиерите на моите книги идват хора, които ме познават лично и го правят точно затова, а и после да се видим, че да си посвирим. Колко са тези като мен, които застават открито, с голи ръце срещу настъпващата вълна на извратеност, бездушие и античовечност – една шепа. И най-вече кой ни обръща внимание? Дори ни мислят за наивници, за ненормалници или за такива, които търсят известност и мигче блясък в медиите.
-Битката ви с ГЕЙсбук, както един от Вашите приятели нарича социалната мрежа, наподобява тази на Давид с Голиат. Камъкът, който хвърляте срещу гигантската световна мафия, се нарича Истина…
-В онази древна еврейска притча метафората е прозрачна – хитростта срещу грубата сила, докато тук се води битка на могъщото гейско лоби срещу тези, които не желаят човешкият род да загине. Европа се управлява от бездетни, от извратеняци и отявлени хомосексуалисти, които дори оповестяват гей сватбите си в медиите. Може ли една птичка като мене да направи пролет през зимата? Никакъв шанс. И както го казах преди време в „Добро утро, Бургас“ по Канал 0 – „За мен е важно да изокам“… (б.а. от разказ на Чудомир, което означава да изкрещя, така че всички да ме чуят). Тоест без значение е дали нещо ще се промени, дали някой ще чуе, дали някой ще стане съпричастен. Важното е да го кажа, да го направя, дори само заради собствената си съвест, която ме и подбутва към всички тези действия, а който чул – чул.
-Може ли Истината да победи чудовищната гавра на джендърите с природата?
-Може и то не само атаката на джендър-идеологията срещу природата, респективно – Бога, но тази Истина трябва да се прегърне от много хора, защото забелязвам от страна на хетеросексуалната общност едно криво толериране на „горките хора“, които били преследвани, дискриминирани и дори затваряни. Аз пък смятам, че ние/хетеросексуалните/ сме дискриминирани, че и затваряни, защото ако някой ЛГТБ се оплаче в полицията, че е бил малтретиран и посочи свидетел, никой няма да слуша нормалния човек. Те са в момента толерираните и извиняваните за всичко. И в интерес на правдата – те са здраво обединени и между тях няма позитивно настроени към останалите хора. Още повече сега дори има нови закони в тяхна защита. Ако примерно някой гей поиска работа и му се откаже, той може да съди работодателя за хомофобия и ще го осъди, докато на хетеросексуалния нищо друго не му остава освен да пробва в друга фирма. Тук е криворазбраната толерантност.
-Предлагате както на евреите им създадоха държава, да направят същото и за джендърите. Тази т.нар. „Джендърландия“ обаче няма ли да се превърне в най-голямата империя на злото?
-Това също беше метафора, защото самите те няма да пожелаят това. Все едно да накараме циганите да си направят държава и да живеят в нея. Не би се получило, защото няма да има откъде да просят, да крадат и плячкосват. Да ме прощават няколкото читави циганина измежду останалите, но поне засега нещата са направо трагедия в техния етнос. И ето отново тема за разискване. Защо навсякъде по света те се наричат „цигани“, а само в България – „роми“?
-Защо?
-Ами защото това е начин да се търсят компенсации за дискриминиране. Негрите помежду си се наричат „мръсен негър“, „черньо“ и прочие, но не дай си боже някой бял човек да ползва подобно обръщение, направо жална му майка. При ЛГБТ нещата са същите по отношение на терминологията. Лично съм ги чувал как се псуват помежду си и се наричат „курво“, „педал“, „проститутко“ и прочие, ама ето аз я употребих тази дума и профилът ми изгоря за месец. Гей обществата нямат аритметика да притежават собствена държава, защото не биха могли да педофилстват и да развращават други поради липса на размножителни способности и отсъствие на нормални хора. Така че това е само едно мое химерично бленуване, което би ни отървало от една апокалиптична перспектива, каквато е джендър инванзията. И криворазбраната толерантност ескалира в безумни решения като промяната на Канадския химн или идеята да бъдат забранени книгите на Марк Твен, където се употребява думата „негър“. Какво да кажем тогава за книгите на Сан Антонио, които гъмжат от изрази като „чернилки“, „брикети“, „негритоси“, „педерунгели“, „разширени сфинктери“ и прочие антитолерантни образности…Според мен тази абстрактна толерантност дава хъс за черен расизъм и обратна хомофобия, които с всеки божи ден избуяват както троскота между културните растения.
-„Бедните“ англичани нямат различни думи за „секс” и за „пол”. Там имат само sex. Затова ли са толкова объркани или побъркани?
-Ако трябва да бъдем честни, „бедните“ англичани си имат друга дума за пол и тя е точно – gender, която българските зевзеци моментално направиха нарицателна за безполово същество. Така че не би трябвало липсата на изразни средства да ги побърква или обърква. На нас ни са непонятни може би, защото са доста по-разкрепостени от много време, докато ние бяхме ограничавани от тоталитарния строй и дори тогава хомосексуализмът бе криминализиран, според мен напълно основателно. Тук, в Англия, вече има гей бракове, ежегодно се прави един отвратителен гол велопоход, който за съжаление ми попадна пред зрението на Оксфорд Стрийт преди няколко години. И въпреки всичко ще кажа от личен опит, че редовите англичани не одобряват тези неща, но ги търпят с някакво си типично тяхно си безразличие, докато църковните общности са безкомпромисни. Аз имам много приятели, които са вярващи хора. Някои от тях са пастори от различни деноминации на католицизма, с които съм в прекрасни отношения, независимо от моето резервирано отношение към църквите изобщо. И тези църковни общества до едно изразиха официално становище против гей браковете и осиновяването на деца от тях, както и демонстративно се обявиха срещу Истанбулската конвенция. Не мисля, че обратните в Англия са повече като процент спрямо останалите държави. Аз например си мислех отначало, че лудите в Англия са страшно много, но просто населението е в пъти повече от България, така че е нормално и гейовете, и психично болните, че и напълно нормалните да са повече. Само в интерес на истината полицаите са по-малко и са по-некорумпирани. Англичаните не са по-объркани и по-побъркани от нас. Разликата е, че те имат по-малко претенции към живота и това ги прави щастливи.
-Наскоро психиатърът д-р Николай Михайлов каза, че около защитата на Истанбулската конвенция в България бе активизирано прекалено много хомообществото, което е спонсорирано от всички големи корпорации, като например Фейсбук, Амазон, големите фондации на Сорос. Ще успее ли светът да се спаси от тези, които искат да превърнат децата ни в джендъри?
-Не ми се иска да бъда лош пророк и засега нещата още са в развитие, което може да бъде стопирано или поне балансирано. Мисля си, че съвсем нормалният рефлекс, съвсем елементарното чувство за оцеляване по някакъв начин ще мотивира хетерообществото към по-радикални действия, които да дадат възможност хомосапиенсите да останат върху Земята. Някои защитници на ЛГБТ се опитаха в диалог с мене да омаловажат ситуацията с тезата, че такива винаги е имало откакто светът светува и дори сред животните се били срещали. Да, така е, но никога досега не е имало такава демонстрация на воля за променяне на 10 000-годишното статукво, да се налагат нови правила и отношения, противоречащи на божиите, респективно – природните закони. И точно тука, в Англия, някакво докторско общество предлага да се промени наименованието „бременна жена“ в термина „бременен човек“. Абсурд след абсурда, след като създателката на джендър идеологията написа, че двата пола били плод на фантазията ни. Светът би могъл все още да парира надвисналата трагедия, но се съмнявам Европа да се спаси от ислямското нашествие. Това обаче е друга тема.
-Споделихте неотдавна, че заради ясно изразената Ви погнуса спрямо разните трансджендъри, педали и лесбийки сте получили директна заплаха от физическо унищожение „като вредно насекомо“. Нарекли са Ви „боклук“, „нискоинтелигентен простак“ и „гнусен червей“, а Вие твърдите, че тези като Вас са всички нормални хора, без които светът ще изчезне. А дали той наистина няма да изчезне заради развратните джендъри? Може ли да се повтори историята със Содом и Гомор?
-Да изчезне е напълно възможно, защото Земята е мислещо същество и не се знае докога ще ни търпи. Същото се отнася и до отношението на това дето го наричаме Бог, защото ако Земята се превърне в един огромен Содомо-Гомор, като нищо ядрените бойни глави могат да се самовзривят и планетата да се пръсне на парчета заедно с всичките си позитиви и негативи. Само чрез въвеждането на извратени правила и нови дискриминационни за нормалните хора закони нещата биха се променили много бавно, така че поне ние докато сме живи светът ще си стои, дори и за внуците ни няма сериозна опасност, но след това не отговарям. Колкото до мен и заплахите, които съм получавал, то те категорично противоречат на мнението, че видите ли, гейовете са много възпитани, интелигентни и добронамерени. Не е вярно – такива вулгаризми, такива цинизми, клетви и обиди никога преди не бях чувал и чел, а съм бил сред миньори, където образността вулгарна е направо пословична. Злобата, ненавистта, завистта ако щете, при тях са в ескалация и тежко и горко на този, когото нарочат, защото той е сам срещу много. Жалко че не пробвах аз да докладвам някого от тях заради директните заплахи и обиди, но нямам този манталитет да топя, да доноснича и все от тоя род. Дори смятам, че това е част от педерасткия начин на поведение, а аз си се имам за тотално хетеросексуална личност. Дори без да се замисля бих нарекъл с думата „обратеняк“ всеки доносник, клюкар и подлизурко. Впрочем думата „педераст“ не е нито вулгарна, нито цинична, нито мръсна. Тя съществува много отдавна, още от времето, когато във „великата“ Древна Гърция е било на мода мъжете да си падат по момченца. Тогава се създава тази дума от две гръцки, означаваща „момче, горещ любовник“. За разлика от едни по-съвременни думи като „расизъм“, „хомофобия“ или „толерантност“, „педераст“ е измислена от гърците, а не от евреите, които създадоха расизма като още една възможност да разделят и владеят. Всичко казано дотук трябва да се приема напълно сериозно и приканвам читателите да се позамислят малко, ако не за себе си, то за бъдещето на тези след нас, защото от нашите действия, от нашата воля се определят и пътищата на нашата цивилизация в перспектива. Всяко пренебрегване и омаловажаване на тези проблеми налива масло в огъня на враговете на прогреса и човечеството.
Желая мъдрост и любов на всички във Вселената!