Радан разкри кукловода, Доган управлява България?

Според лидерът на ДСБ Сидеров е ДПС, а водач в състезанието по вулгарен популизъм не е Симеонов, а авторът на думите „Аз съм прост, вие сте прости и затова се разбираме“

ГЕРБ управлява с ДПС, а патриотите са само параванът, зад който се осъществява тази коалиция. Слабият коалиционен партньор, който дори няма единен лидер, не може да се справи с произвола на групата Борисов, Пеевски, Цацаров, която управлява държавата. Това каза в интервю за бТВ заместник-председателят на ДСБ Радан Кънев.

Без да се притеснява, че политиците от елита може да му се разсърдят, бившият депутат изрече доста истини. Една от тях е, че докато Бойко и Цветан се тупат в гърдите за бюджетния излишък от 2 млрд. лева, за най-бедните и уязвимите в България няма дори минимално ниво на социална защита. В същото време политиците от парламентарно представените партии участват в състезание по вулгарен популизъм, което изисква да се правят на интересни с неприличен език. Водачът в състезанието обаче е не Валери Симеонов, чиято оставка обидените майки на деца с увреждания искат, е авторът на думите „Аз съм прост, вие сте прости и затова се разбираме“, заяви Кънев в предаването „Тази сутрин“.

„Всички знаят, че Волен Сидеров е ДПС. От тази партия ни натрапват позицията си на неофициален, но незаменим коалиционен партньор. Те искат да казват кой да представлява дори „Обединени патриоти“, каза още Кънев.

Излиза, че политиците в България са като децата – всички участват в играта „Кой е по-по-най“. В надпреварата за най-голям хулиган и злодей обаче не всичко е явно. Грозните скандали ще продължат докато не бъде отстранен кукловодът.