Бунт до оставката на Бойко, зоват го да си ходи с мир

Господа полицаи, време е да застанете на страната на хората за една по-добра България, призоваха администраторите на „Национален протест срещу безобразията в България“

България въстана. Бунтари от повечето градове на страната излязоха на улицата, за да протестират срещу високите цени на горивата и безобразията на управляващите.

В София да не е обявено военно положение?! Бойко една оставка на всички ще е решение на всичките ви проблеми, призоваха администраторите на Фейсбук страницата „Национален протест срещу безобразията в България“. „Респект Бургас! Бунт до оставката“, добавиха те.

Активистите от групата на бунтарите се надяват Бойко и министрите му да си отидат с мир, но този път те да се вкопчили във властта, защото се страхуват, че никога повече няма да могат да се докопат до нея.

Господа полицаи, време е да застанете на страната на хората за една по-добра България, призоваха от „Национален протест срещу безобразията в България“.

„Тракия“ панда. Очакваме да падне и правителството на Бойко Борисов и да видим оставките на всички от парламента, добавят администраторите на протестната група.