На 09.12.1996г. лицето Бойко Методиев Борисов е регистриран в оперативния отчет на ЦСБОП като информатор

Georgi Georgiev

НА ТОЗИ ДЕН!
На 09.12.1996г. лицето Бойко Методиев Борисов е регистриран в оперативния отчет на Централната служба за борба с организираната престъпност (ЦСБОП), като информатор.


През февруари 2013г. сайта Биволъ публикува статия по темата и разкри тази неизвестна до тогава информация за мутрата-премиер. Мотивът за вербовката е, че Борисов контактува с „оперативно интересни лица“. Биволъ публикува и втора статия съдържаща строго секретно предложение за образуване на дело за оперативно наблюдение на Борисов под псевдоним „Буда“ от 24 февруари 1997 г. Според сайта мотивът на ЦСБОП е красноречив: „за придобиване на информация по отношение на процеси, представляващи оперативен интерес в силовите групировки и структури. За предотвратяване и пресичане на евентуална престъпна дейност от техни представители“.
Ще припомня още малко факти за Буда.
Бойко Борисов е част от групировката СИК, като мутра на средно ниво. Регистрира собствена охранителна фирма „ИПОН“. Борисов е съдружник, има общи фирми и бизнес и работи в тясно сътрудничество с Румен Николов („Пашата“), Младен Михалев („Маджо“), Алексей Петров („Трактора“) и други личности от сенчестия бизнес и мафиотски босове.Заради вродената му безгръбначност и самовлюбеност през 2001г. няколко мафиотски клана, група ченгета от ДС, както и политически и бизнес фигури, като Цветелина Бориславова, Георги Първанов, Ахмед Доган, Бриго Аспарухов, Валентин Златев, Пашата, Маджо и др. лансират Бойко Борисов за главен секретар на МВР. През следващите години Борисов става кмет на София, след това учредява партия ГЕРБ и в момента е трети мандат премиер на мафията. През последните десетина години на неговото управление България се затвърждава, като най-бедната и корумпирана страна в Европа, сриваме се до 111-то място по свобода на словото, а над един милион българи напускат родината си прокудени от зверската корупция и мизерията!
В момента Борисов е на края на последният си мандат, на края на своята политическа и мафиотска кариера. Ще бъде запомнен, като най-долният престъпник-национален предател участвал в управлението на страната. Господарите му разбраха, че е изчерпал потенциала си и селският тарикатлък и интригантството му се превръщат в заплаха за статуквото. Борисов подари държавата на мафията и превърна Пеевски в господар на прокуратурата. След избора на Цацаров, обвинението и институциите се превърнаха в мутренски бригади за изпълнение на мокри поръчки срещу неудобните и пералня за престъпления на дебелите. По времето на управлението на Борисов десетки милиарди лева са източени от държавният бюджет, общините и европейските фондове. Яневагейт, ДжиПиГейт, ДДСгейт, ЦумГейт, КумГейт, КръстникГейт и стотиците други скандали и корупционни далавери олицетворяват мафиотският модел на управление и разграбване на държавата. Станал известен, като модела КОЙ. Корупцията и рекета върху бизнеса са превърнати в държавна политика. Стига се до там, че рекетираните от бандата на Буда бизнесмени плащат откупите си със суджици, офис оборудване и филе „Елена“, кой с каквото може, само и само да оживее и оцелее. Стига се до там, че мафията започва да краде и от лекарствата на онкоболните и от храната на децата в детските градини. Стига се до там, че в северозападните части на страната българите започват да си правят погребения и помени приживе.
Само примомням, защото късата памет на българина е една от птичините за неговото дередже!
Мафията сама няма да си отиде, сами няма да влязат в затворите, сами няма да върнат откраднатото. Гражданитетрябва да излезем лице в лице с дебелите и да извоюваме свободата си. БОЕЦ водим тази битка и тя ще се води на площадите. Знаем какво искаме и как да го постигнем. И когато излезем ни последвайте.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук