ЛИКВИДАЦИЯТА ПО ПЛАН. ЗАКРИВАЙ!

Прави са гербавите! Резултатите от управлението им вече са видими. 11600 бебета по-малко само за тази „прекрасна” 2018 година. Не броим умрелите от мизерия, нелекувани болести, стрес, както и напусналите завинаги. Успехът на едно управление се измерва с децата, които са родени. Защото демографската картина най-ясно показва дали хората са спокойни за утрешния ден. В „проспериращия“ Видин – само 75 деца. А имаше времена, когато там имаше живот…

А колко от родените са българчета, ме е страх да гадая….не много, за съжаление. Не защото българките не искат да имат деца, а защото не смеят. И или имат само по едно-две, или отиват да раждат деца на друга държава. Която няма да убие децата им.

Катастрофата е тотална! И върху кървавите останки и тенекии гербавите нахилено са посипали гербери и ни уверяват, че всичко върви по план. Да, ликвидацията е по план, почти успяхте. Остава закриването.
Ще има ли Министерство на закриването, да питам, може пък и да сте предвидили бюджет и за това. А Лилиту може да стане идеалният министър на ликвидацията като символ на цялата гербава пасмина, продала България!

За десет години управление успяхте там, където турците не успяха 500 години. Бравос, определено имате качества в това отношение. Да ликвидирате, да убивате, да крадете и след вас да остава само пустиня.

Дори завоевателите са се срамували да грабят така, както вие го правите. Цялата мръсна пяна на хората, целият боклук от народа се съсредоточи във вашите редици. За да рушите и грабите!

Не очаквах друго. Когато допуснеш мафията до властта, не може да очакваш друго, освен ликвидация. Когато един убиец управлява, навиците да унищожаваш трудно се забравят…а ние винаги забравяме, че избрахме убиец!

Ремарке за онзи свят няма, знаете ли? Какво ще занесете – милионите в гроба няма да ви трябват, властта няма да ви послужи, а хората никога няма да ви простятпредателството.
21 грама – толкова казват, че тежи душата. Само това имате,което е ваше на този свят и само него ще отнесете. А вашите вече са черни и мръсни. Прокълнати.

Какво ли е наказанието за убийството на един народ?

Елена Гунчева