Бареков: Купонът е на МАХ пред лобното място, дето обесиха Апостола

„Фесовете тържествуват….. Турци сте!“, коментира бившият депутат Николай Бареков

Купонът е на МАХ пред лобното място, дето турците обесиха Апостола на свободата Васил Левски. Това сподели във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

„Фесовете тържествуват….. Турци сте! Турци сте!“, добавя той.

Евродепутатът е публикувал снимка на премиера Бойко Борисов, на която някой е поставил следния текст: „Потресен съм! Борисов се смее и се радва все едно е на купон“.

„Мърши, Апостола гроб няма, но има заря и тържества в чест на това, че турците го обесиха пред погледа на робите – българи! Ликуй, народе -робе“, сподели Бареков в социалната мрежа.

„Вярвате ли му на Борисов, че неговите хора го “издебнали в чужбина” и се сдушили с ДПС за преференцията? Аз не му вярвам!“, добавя той.

„ГЕРБ управлява с ДПС вече втори мандат, а в този ДПС си прокарва интересите и си назначи министрите през Патреотите! В момента Борисов прави циркове, за да ви заблуди“, коментира евродепутатът.

„Не забравяйте, че в промените на Изборния кодекс е заложено ГЕРБ плюс ДПС да взимат самостоятелно решенията в ЦИК, ОИК, РИК и СИК без квалифицирано мнозинство. Отпадна и вторият екземпляр от протоколите от СИК и фалшификациите с бюлетините стават още по-лесни. Готвят ни нов Костинброд, а никой не говори за това“, предупреди Бареков.

„Както виждате, министърът на отбраната патрЕот и войвода Каракачанов съвсем го подкара през просото. Изкарва военните днес да празнуват тържествено 146 години от гибелта на Апостола. Днес е ден на национален траур, а не за тържество“, написа евродепутатът във Фейсбук.

„Какво празнуват!? Националният ни позор ли?“, пита той.

„Турците осъдиха Левски, но ние, българите, го убихме/обесихме. Ние, българите, не знаем къде са гробовете на Левски и Ботев. Дори един Мандела лежа трийсет години в затвора, но после го направиха президент. Ние с Левски и това не успяхме да направим. Търпението му е майката, скотове, роби, робски синове… На кого да се сърдиш, обаче, като тия боклуци в парламента още на са свалили фесовете от тъпите си чутури“, добавя Бареков.