Б.Б. :“Аз мисля, че Тодор Живков е направил максимума за доброто развитие на България“

Georgi Borisov Georgiev

СТИГА лицемерие и лъжи!
Няма по-грозна картина от непокаял се комунист, говорещ за почит към жертвите на комунизма. Това е кощунство! Цецка Цачева, Бойко Борисов, Краси Велчев, Данаил Кирилов и десетките комунисти и ченгета в ГЕРБ, които се гордеят с комунистическото си минало лицемерно „отдават“ почит към жетвите на комунизма.
Това е гавра с паметта на героите.
„Тодор Живков е колос, който историята ще оцени по достойнство …защото една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.“
„Аз мисля, че Тодор Живков е направил максимума за доброто развитие на България“
Това са думи на Бойко Методиев Борисов. Същият Бойко Борисов, личният бодигард и личен ушеразтривач на комунистическият диктатор и палач Тодор Живков. Част от „доброто развитие на България“ за което говори Борисов за времето през което държавата се ръководи от Живков, включва избиването на хиляди българи-антикомунисти, офицери и свещеници, а милиони човешки съдби са съсипани! През това време самият Борисов е член на БКП.
ДОРИ И ДНЕС В СОБСТВЕНОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРТИЯ ПРЕОБЛАДАВАТ АГЕНТИТЕ НА ДС И ЧЛЕНОВЕТЕ НА БКП!
От никой от тях не сме чули и дума на покаяние, напротив! Слушали сме как се гордеят с дядовците си партизани и как не се срамуват от членството си в БКП! И дори не става дума за редовите членове на партията, а за потомствените партийни „елити“ получили образование, кариера, бизнес и власт благодарение на червеният си произход! Тези продължиха пъкленото си дело на грабеж и съсипия на народа и държавата! Това, което Живков не успя да направи, слугата му Борисов довърши. Комунистическата върхушка и ДС са на власт и сега. Днес България е официално най-корумпираната и бедна държава в Европа! Над два милиона българи са прокудени от домовете си от зверската корупция и мизерията! Останалите в България живеят под диктатурата на мафията, на ченгетата, мутрите и назначените олигарси! Властват корупцията, беззаконието, суджуците и схемаджийството.
И по времето на Живков, и днес, най-големите лицемери, гинки, калинки, еднокнижници, некадърници и корумпирани типове са начело на държавата. Същите правят същото – крадат и съсипват всичко до което се докоснат. И има само един начин да се отървем от това зло – Гражданска Революция и изриване на мафията, ченгетата и мутрите от властта! Тотална Лустрация! Съд, затвор и отнемане на имуществото. Без милост и без прошка! На площадите и без компромиси.
ДЪЛЖИМ ГО ПРЕД ПАМЕТТА НА ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА!
БОЕЦ водим тази битка и ще я водим до край.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА