Гебрев, Виафот, отравянето, новите разкрития за прането на венецуелски пари през български банки, води до един център

Журналистът Асен Йорданов заяви в „Честно казано с Люба Кулезич“ :“Надеждата крепи будалата. Фактите са такива, че случаят с отравянето на Емилиян Гебрев идва от външни фактори. Тук става въпрос за реални действия на външни институции, които разкриват тази престъпна схема.“

Това, което ние правим, е да разкриваме цялата скрита структура на това престъпно задкулисие. Нашите разследвания и разкрития се отчитат навън. Това е обнадеждаващо, че „ледът се пропуква“. Че неотменимо стигаме до дъното, че цялата престъпна мрежа е оплела държавата.

 

Преди един месец никой не смееше да каже, че „Виафот“ е свързана с Делян Пеевски. Разкрихме, че зад фирмата стои Александър Ангелов-от адвокатската кантора на целия бизнес на Пеевски. Разплита се чорапа и схемата излиза на бял свят. Гебрев е ясно, че е бил отровен. Това го казват разследващите.

Финландската лаборатория директно казва ,че веществото е сходно с „Новичок“. Фактът, че Гебрев е оцелял, както и Скрипал, показва, че или не е успял да погълне от въпросното вещество или тези, които са тръгнали да тровят, не са си свършили работата. Всички разкрития-Гебрев, Виафот, отравянето, новите разкрития за прането на венецуелски пари през български банки, води до един център, до един кръг.