Демокрацията ни изяжда нацията

 В резултат на промените два милиона българи се изпариха, каза бившият социален министър Иван Нейков

Демокрацията изяжда нацията. В резултат на промените два милиона българи се изпариха. Това каза пред камерата на Bulgaria ON AIR бившият социален министър Иван Нейков.
Населението на България вече е под седем милиона. Това отчете калкулаторът на ООН.
От началото на годината до сега са починали над 10 хиляди души, емигрирали са – почти хиляда. Родените са почти седем хиляди. Така за малко повече от месец страната ни е загубила над пет хиляди души.
До 2000 година населението на България е над осем милиона души. С началото на новото хилядолетие то започва да намалява.
И така за последните 18 години броят на хората в нашата страна се понижава с един милион, за да станем под седем милиона в края на 2018 година. Населението на България е било най-многобройно през 1988 година, когато почти достига девет милиона души.
Най-малко е било населението след Освобождението. След Съединението през 1885 година се прави ново преброяване, което установява, че населението на България е три милиона.
Има все пак надежда нацията ни да оцелее. 31 хиляди българи, които са емигрирали през миналата година, а по близо 60 000 наши сънародници годишно са купували еднопосочни билети за чужди държави през 90-те години. През миналата обаче 25 хиляди души, които са живели дългосрочно в чужбина, са се завърнали у нас.
Някои биха казали, че не заради демокрацията, а заради демонокрацията и заради чудовищния план Ран-Ът България загуби два милиона от населението си. Напук на бедността и мизерията, които ни ги сервираха продажниците от началото на прехода, нацията ни обаче може да се спаси, ако спрем да избираме политици, които се кланят на господарите си от Вашингтон, Брюксел, Москва и работят срещу националните ни интереси.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!