Единствената разлика между БСП и ГЕРБ е, че едните са на власт

Каквито са пиарите на БСП, такива са и на ГЕРБ! 

Вчера в предаването на Люба Кулезич разбрахме от Весислава Танчева, че пиарката на Борисов (правителствената) Севда Арнаудова заблуждава в смс-и някой си от ГЕРБ (министър, депутат, Цветанов, пък защо не и премиера), че БСП са се наиграли с удара по Банов, защото бил „бохем, режисьор“ и тем подобни неотговарящи на действителността и реалността абстракции. И ГЕРБ водили в тази битка. Разбирате ли вие за какъв смях и каква пародия иде реч?! Тази дама е за уволнение! Вместо да изяснява обществените реалии, тя си служи с неистини, за да успокоява преките си началници!

Започнах коментара си с пиарите на БСП и приликата им с тези на ГЕРБ. А тя е голяма и се изразява в некадърността!

Видяхме, че засега партийната телевизия БСТВ не можем да я видим. И това не е само защото сайтът на медията е за кенефа, а може би и защото самата медия се управялва от лица, които са много, ама много назад с тенденциите и с начините за изпозлване на съвременните източници на информация. И като цяло ЯВНО им липсва капацитет за управлението и развитието на една медия.
Казвам това, защото миналата седмица Румяна Ченалова ми сподели, че към нея е отправена покана за участие в предаването на Велизар Енчев по БСТВ. Отговорих й: „Отивай!“. От тогава до сега аз по никакъв повод и начин не разбрах, че днес от 20 ч. Ченалова ще е в студиото (освен от нея!). Това е така, защото няма анонс на предаването (поне аз не видях такъв) и няма спонсорирана реклама от телевизията, която да се върти във Фейсбук (поне аз не съм срещал такава), с която да се популяризира медията и предаванията й поне чрез гостите.

Не Велизар Енчев, ами и Опра Уинфри да започне работа в БСТВ, пак никой няма да разбере!

И най-вероятно ще се окаже, че единствената разлика между БСП и ГЕРБ е, че едните са на власт.

P.S. БСТВ се издържа от парите на данъкоплатците!!!

Стоян Тончев