„Кога Джамбазки ще си признае, че е джендър и подкрепя джендърите?“, пита евродепутатът-чудо

Николай Бареков цепи мрака : Вие, господин Джамбазки, хомосексуалист ли сте или бисексуален ?

Евродепутатът-чудо Николай Бареков отвърна на удара на колегата си Ангел Джамбазки от ВМРО, който сутринта обяви: „Бареков е заплаха за българското образование, ако стане учител“, както писахме. Никито е просто изумителен с последната си декларация във „Фейсбук“. Насладете й се:

„Два са въпросите, които псевдожурналистическите създания трябва да задават към “вечната им Амбър” в студиятa Ангел Джамбазки:

1 въпрос.

Кога Джамбазки ще върне парите (близо милион), които незаслужено прибра от Брюксел, след като излъга два пъти избирателите ми. Първият път ги излъга , след като им обеща публично да дарява заплатата си заедно с мен като евродепутат за нуждаещите се български граждани. Вторият път ги измами, че е опонент на ГЕРБ и Бойко Борисов, а веднага след като го изпратиха избирателите ми в Брюксел – Джамбазки стана отново слуга на Борисов и на ГЕРБ?

2 въпрос.

Кога ще си признае, че е джендър и подкрепя джендърите. Въпросът би звучал така: Вие, господине, хомосексуалист ли сте или бисексуален и защо ви е срам да го заявите публично? Защо оставяте целия Европарламент и вашите коалиционни партньори да шушукат гадости зад гърба ви и да ви се присмиват с нецензурни шеги на маса и по кьошетата? За да не бъда разбран погрешно. Не самият педераслък е срамен, срамно е да го криеш повече от 40 години и да имитираш поведение на “плейбой” от кафаните. Срамно е да лъжеш избирателите си. Опасни са тайните зависимости, които задкулисието използва, за да принуждава политици да предават избирателите си. Като цяло смятам, че цялостното присъствие на Ангел Джамбазки в българската политика и по всички телевизии не е безобидно и нанася огромни морални вреди на нацията, както и възпитава децата ни в лоши навици като проституция, продажничество, нахалство и алчност. Родители уважаеми, като баща на четирима български сина, на мен не ми е безразлично. А на вас? Искате ли един безполов, безподобен, недобре възпитан и комплексиран, пълен със злост и омраза към по-добрите и по-можещите от него, малък човек да бъде някакво подобие на пример за младото българско поколение? Те и на Хитлер първо са се подигравали и сипели шеги и закачки по негов адрес, а накрая всички му ядоха попарата…“
https://www.faktor.bg/bg/articles/barekov-1