Пациентка: Санитарките в УМБАЛ Бургас пеят чалга, гледат лошо и условията са ужасни

Това не е родилно отделение, а ветеринарна клиника, споделя Таня, която е настанена в УМБАЛ Бургас за наблюдение и е ужасена от условията в болницата

Санитарките в УМБАЛ Бургас пеят чалга и гледат лошо. Това сподели в рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия Таня. Тя зове медиите да покажат какво се случва в бургаската болница.
“Преди няколко часа ме настаниха за наблюдение в родилното отделение на УМБАЛ Бургас. Никой от персонала не се представи. Правят прегледи и изследвания и записват неверни данни в анамнезата на пациентите. Условията в болницата са потресаващо лоши”, сподели младата дама.
“Дадоха ми шише от някакво лекарство, което били измили, за да дам в него проба с урина. Аз съм тук от сутринта…Явно на бременните тук не им се полага обяд! В паниката на приемната санитарки чистят, слушат и припяват чалга песни, разхождат се разни хора, които те с поглеждат лошо… Връчват ти един топ от документи и не дай Боже да попиташ какво подписвам”, пише тя в сигнала си до Нова телевизия.
Личната карта ми е взета при приема и не ми е върната вече повече от 5 часа, добавя тя.
“Моля ви, покажете на света какво се върши тук с хората! Това не е родилно отделение, а ветеринарна клиника!”, призова Таня.