Цацаров беше избран с електронно гласуване и с преференция лично издадена от Пеевски, Цветанов и Борисов

Georgi Borisov Georgiev

„ПОМНИТЕ ЛИ? А трябва.
Цацаров беше избран с електронно гласуване и с преференция лично издадена от Пеевски, Цветанов и Борисов, „той си го избра“.
А ние не може да избираме нито електронно, нито с преференции. Нито мажоритарно. Нито дори с машини. Можеш да си платиш данъците по електронен път и никой не прави проблем! Може да те уведомят, че са ти запорирали сметките по електронен път и пак няма проблем. Може и да те глобят електронно. Почти може да си купиш и винетка по електронен път. Дори заявление до ДАНС, че си доносник, или че знаеш как се перат пари и няма да правиш така може да пратиш по електронен път. Може дори да ти заличат по електронен път здравните осигуровки, за да си умреш по план и пак всичко е точно. Да не забравяме и че по думите на Борисов, „Пеевски е източил всички масиви на ДАНС“ пак по електронен път без никакъв проблем и всичко си е ок. Само да гласуваме електронно не може. Значи за Пеевски може, а за нас не може. И знаете ли защо? Не е проблем, че някой щял да хакне системата и да прецака изборите, проблема е в това, че ТЕ не са измислили още как да хакнат системата и да фалшифицират изборите. Не забравяйте, че Цецоу все пак е физкултурник, а не IT специалист. Цецоу си е аналогов милиционер и може да драска протоколи, да заличава гласове, бизнеси и хора и това му стига, за да крепи мутренската стаЛбилност на Буда и мафията.
Управляват ни тъпи ченгета и мутри, чиято власт се крепи на нашето мълчание и бездействие.
С избори няма да стане, с манифестации и референдуми също. Да сте чули някъде по света да се провеждат референдуми или избори кой клан на мафията да управлява? Или за мирни протести срещу мафията? БОЕЦ знаем, че има само един начин – на площадите с една цел, сваляне на престъпното правителство на мафията и главният прокурор на мафията и изриване на цялото ченгеджийско блато. Блокиране на парламент, министерски съвет и съдебните палати. Ще видите сами какви страхливи мишоци сме търпели да ни грабят и лъжат десетилетия. И почваме да си редим държавата.“
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук

колаж : Свободен човек