Грип повали синът на Миню Стойков, 8 доктори ще му пишат експертизата?

От близо два дни синът на Миню Стойков – Стайко бил с висока температура, а адвокатът му твърди, че здравословното му състояние е сериозно влошено

Синът на Миню Стойков – Стайко днес не се яви в Апелативния специализиран наказателен съд, където се гледа искането на прокуратурата да се измени мярката му за неотклонение от „домашен арест” в „задържане под стража“. Адвокатът му пък заяви пред камерата на Нова телевизия, че сериозно е влошено здравословно състояние на младия мъж, който е обвинен за участие в групата на баща си за данъчни престъпления, съхранение на акцизни стоки без бандерол и пране на пари.
Причината Стайков да не влезе в съдебната зала е тежкото му здравословно състояние, заради което миналата седмица Спецсъдът го пусна под домашен арест. Стайков е настанен в болница „Света София”, съобщи адвокатът му. Той обаче отказа да разкрие диагнозата му.
От близо два дни бил с висока температура без да е ясно от какво е предизвикана, съобщи телевизия Bulgaria ON AIR.
Съдът е поискал осемчленна медицинска експертиза за състоянието на Стайков, въпреки че тази, направена от тричленния състав, беше приета от магистратите без възражения. Това стана причина заседанието да бъде отложено час след началото му и да бъде пренасрочено за вторник, 12 февруари.