Академик Петър Иванов разкри истината за мъртвите души и фалша на изборите

Избирателите са с 1,7 млн. по-малко от обявяваните от ЦИК, без мъртвите души и фалш на изборите ГЕРБ, БСП и ДПС никога повече няма да управляват България, каза академикът

ГЕРБ, БСП и ДПС никога вече няма да управляват България. Това сподели във Фейсбук директорът на Демографския институт към БАНИ академик Петър Иванов.

Картината на общественото доверие показва резултатите от избори, при които няма фалшификации, няма ги вечните 1,3 млн. “мъртви души”, заплюти от корумпираната геребарска и комунистическа ЦИК, няма ги нито купените с по 50 лева 0,9 млн. цигани, нито изнасилени от работодателите-геребари работници и служители и др., добавя той.

Според него при 65% активност на електората у нас и в чужбина и при коректно броене на гласовете, без далавери по секциите и без софтуерни “операции” на вечната тодорживковска фирма-преброител “Информационно обслужване” АД резултатите ще са различни от тези, които социолозите прогнозират.

Демографският институт при БАНИ на база на официалните данни на НСИ пресметна, че българите, които са на възраст от 0 до 18 години и не могат да гласуват, са 1 243 000 души (това число представлява 18/19 от броя на населението на България на възраст от нула до 19 години, което според НСИ е 1 315 000 души; НСИ няма данни на населението до 18 години, има данни за до 19 години), обясни академикът.

„Ако от общия брой на населението на България според брояча на населението на Департамента по икономически и социални въпроси на ООН в момента (към 12.02.2019 г.), което е 6 969 035 души, извадим това число 1 243 000, получаваме 5 726 035 души. Това е приблизителния брой на тези български граждани, които би трябвало само те да имат право да гласуват. Значи това са потенциалните гласоподаватели по официални данни“, уточни той.

Истинските числа, неофициалните числа, братя, са други: населението на България сега не е близо 7 млн. души, а е около 6,5 млн. следователно реалните избиратели трябва да са около 5,2 млн., т.е. с 1,7 млн. по-малко от обявяваните от ЦИК, изчисли Петър Иванов.

„Процентите на диаграмата са прогноза за разпределението на действителните валидни гласове на реалните гласували български избиратели при горните условия. Това разпределение ни дава в сравнително точен вид относителния брой на депутатите в 45-то Народно събрание, а също така и вероятното разпределение на евродепутатите“, добави той.

„Геребарите имат неестествено голяма подкрепа (21%), това се дължи на факта, че Геребето имат 433 000 души държавни чиновници, назначени и обгрижвани от тях с увеличени заплати и други бонуси от бюджета; тези хора, заедно със семействата си, няма как да не гласуват за себе си, страхувайки се заедно с властващите от възмездие за кражбите си. Те са тези 21% от всички и са главно софиянци“, обясни академикът.

Според него доста партии – Воля, Атака, НФСБ, ВМРО, АБВ и др. отиват в канала завинаги.

„Такава е сега картина в относителен план; в абссолютни числа нещата изглеждат така: за Геребето гласуват 1,1 млн. души, за “Възраждане” – 1,0 млн., за Бесепето – 0,9 млн., за дясна кослиция – 0,6 млн., за ДБ – 570 000, за радикална формация – 470 000 и за Депесето ще гласуват също 470 000 души“, подчерта шефът на Демографския институт към БАНИ.

Евродепутатите ще се разпределят така: Геребето ще е с 4, Възраждане – 3, БСП – 3, Десни – 2, ДБ – 2, Радикална формация – 1 и ДПС – 2, изчисли той.

Това е, но динамиката е голяма, възможни са големи промени в различна посока, включително и в полза на новите партии, някои от които още не са формално конституирани и общото за които е: “Промяна, съд, конфискация, затвор!”, коментира акад. Иванов.