ГЕРБ, БСП и ДПС разиграха цирк, за да излъжат суверена

Крайната цел е три партии след този подъл цирк е да ни грабят, при това много яко да ни грабят, коментира бившият депутат Димитър Байрактаров

Парламентарното статукво разигра най-подлия цирк срещу избирателите с една единствена цел, да прекара суверена! Как стана това? Така наречената опозиция уж саботира кворума и не се регистрира, след което на сцената се появява истинския партньор и на ГЕРБ, и на БСП, а именно ДПС. Това сподели във Фейсбук бившият депутат Димитър Байрактаров.

„По този начин се осигурява минимален кворум, чрез който се дава възможност промените на Изборния кодекс да се гласуват с 70-80 гласа. За да е пълен циркът си спретват и малко караница, за да има зрелище за заблудения суверен!“, добавя той.

„Резултатът е премахване на дистанционното гласуване, невъвеждане на машинното, премахване на префенциите като мажоритарен елемент /разбирай обслужване на партийните вождове и търговията за избираемо място в листите/. Ето така се работи в „интерес“ на народа!“, коментира Байрактаров.

Крайната цел е три партии да ни грабят, при това много яко да ни грабят, добавя той.