Адвокат: Скроиха шапка на Кобрата, за да го изхвърлят от богатия US пазар

Сега Кобрата ще гладува в Европа и ще се бие с второстепенни боксьори доргде се пенсионира, пророкува адвокат Емил Василев. Втори шанс дава само Бойко на Цецо, добави той

Скроиха шапка на Кобрата, за да го изхвърлят от богатия американски боксов пазар, коментира адвокат Емил Василев.
“Стига тъпи коментари за Кубрат Пулев! Понеже 8 години съм преподавал в НБУ защита от нелоялна конкуренция и книги съм писал на тая тема, да обясня: случката с оная Суши-Муши е пределно проста – скроиха му шапката на Кубрат, за да го изхвърлят от богатия американски боксов пазар”, сподели бившият депутат във Фейсбук.
“И за децата стана ясно, че конкурентна промоутърска компания е режисьор на тая гротескна пиеска, щото битката е за много пари. Сега Кубрат ще гладува в Европа и ще се бие с второстепенни боксьори доргде се пенсионира”, пророкува той.
“Това да е за урок на всички не достатъчно умни „звезди“, когато на тепсия им се слагат едрогърди мадами – първо да мислят, после да си го вадят. Втори шанс дава само Бойко на Цецо. В бизнеса битката е на живот и смърт, прошка за грешките няма. Както казва премиерът: даже мама на тате не дава без пари”, коментира адвокат Василев.
“Ние искаме ония задокеански акули да пуснат Кубрат, хем да ги бие, хем да им е.е телевизионните водещи, хем да им вземе парите”, добавя той.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!