БОРИСОВ задмина Орешарски!

Georgi Borisov Georgiev

БОРИСОВ задмина Орешарски!
Преди пет години Сидеров крепеше кворума и правителството на БСП и ДПС. Днес вече Сидеров не е достатъчен и се налага и Марешки да подпира правителството на ГЕРБ и ДПС. Патриотите са фон, дори не са смокинов лист, те са по скоро памперса на управляващите. Не сме забравили обаче, че през 2017г. прокуратурата повдигна обвинения срещу Марешки за изнудване и до днес депутата е с мярка за неотклонение „подписка“. И я спазва много стриктно, като всеки работен ден се „подписва“ и регистрира неотклонно в парламента. Нашийника поставен му от Цацаров действа и при всеки опит за отклонение господарите дърпат юздата.
Това е своеобразно дъно за парламентаризма. Дейността на тази институция се крепи и зависи от човек обвинен в изнудване. В момента повече от десет депутата са със свален имунитет и повдигнати обвинения. Сред тях освен Марешки са и Елена Йончева – БСП, Борис Кърчев – ГЕРБ, Пламен Христов – Воля и др. Сигурно и срещу половината министри на Буда има разследвания и сигнали за корупция, конфликт на интереси и други престъпления. БОЕЦ имаме сигнали срещу трима. И колкото повече мафията стиска властта, толкова по силно затяга примката около собственият си врат. Защото затъват все повече в зависимости и в блатото, което сами създават. Ще се наложи да дадат жертви, да демонстрират някаква активност в борбата с корупцията, да имитират дейност и да се разделят с някои от най-компрометираните си членове. Гущера ще се опита да си откъсне опашката, само че, опашката е стигнала до главата и при късанате ще се окаже, че са откъснали главата.
Дори и по времето на Орешарски не сме наблюдавали такова падение. Борисов е заложник на Марешки, а Марешки е заложник на Цацаров, който е заложник на Пеевски!

 #Кой управлява държавата! Не е въпрос, а отговор. Краят на тази сбирщина ще е брутален и кървав.
Управляват ни най-долните и жалки престъпници в новата ни история! Ще се преборим с това зло, важното е да не се отказваме и да водим битките си до край.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

колаж : Авантаж

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!