Гурото на личностно развитие Юли Тонкин помага на дете от Бургас

Семинарът „Мотивация за живот!“, в който участва гурото на личностно развитие Юли Тонкин, ще е на 23 март от 13:00 до 15:00 часа във Флората

Юли Тонкин, който се прочу като водещ на най-големите събития за личностно развитие в България, се включи в благотворителната кампания за Вики.
Семинарът „Мотивация за живот!“ ще е на 23 март, събота, от 13:00 до 15:00 часа в Бургас, обявиха от Организацията за закрила на българските граждани.
Вики, който е само на една годинка, се нуждае от спешна животоспасяваща операция.
Входната такса е символична и е минимум 5 лева на човек. Всички събрани средства ще бъдат дарени за така нужната операция на малкия юнак.
На входа на събитието ще бъде поставена дарителска кутия, в която ще се пускат входните такси.
Юли Тонкин ще представи за продажба и негови авторски книги, както и такива на жена му, и средствата от продажбата на книгите също ще бъдат пуснати в дарителската кутия за Вики.
Семинарът ще се проведе в експозиционен център „Флора“ /Флората/ в голямата зала и местата са ограничени. Записванията се правят на електронна поща ozbgozbg@gmail.com.
Изпратете три имена и телефонен номер, за да се регистрирате. Ще получите обратен имейл с регистрационен номер, който трябва да кажете на входа на събитието. Записванията ще продължат до запълване на местата. Бъдете в залата 15-20 минути преди началото на семинара.
Побързайте със записването, защото местата свършват бързо, призоваха организаторите. На предния благотворителен семинар с Юли Тонкин записванията приключиха 6 дни след обявяване на събитието и много желаещи не успяха да влязат.
При възникнали въпроси се обадете на организаторите:
Бисер Русимов 0878 602 982
Стефан Петров 0877 113 150
или изпратете имейл на ozbgozbg@gmail.com
Може да се свържете с Бисер Русимов и чрез неговата Фейсбук страница:
https://www.facebook.com/Biser.Rusimov.BG/
Вики има нужда от Мотивация за живот! Бъдете с нас и Юли Тонкин на 23 март, призоваха от ОЗБГ.