#ОСТАВКАБОРИСОВ!

Когато фактите говорят и боговете мълчат, Борисов !

След като  през юни 2017 г. АПИ изисква МВР и община Своге да изпратят свои представители и да направят оглед след многобройните сигнали за инциденти по този път се стига до описване на дефектите в протокол от 20 юни 2017 г. и по-точно на дефектите на мястото, на което след 18 месеца по-късно смъртта си намират 20 души ?!

Дефектите са : износен асфалт, лошо знаково стопанство,пропадания, лош вираж на завоя и проблем с мантинелата на участъка-убиец.

Изготвено е предписание за “незабавен ремонт”, но реакция няма, а общината продължава да изпраща сигнали …


На 26 февруари 2018 г. кметът на Своге Емил Иванов изпраща писмо до премиер, министър и шеф на АПИ и до премиера Бойко Борисов – отново с констатациите за опасния път.


Никой не реагира и се стига до трагедията на 25 август 2018 г., когато автобус с туристи, излиза от пътя и пропада от високо върху бетонна площадка. Загиват 20 души.

След катастрофата за парлама са освободени трима министри – Ивайло Московски, Николай Нанков и Валентин Радев, но Борисов се оказва -НЕВИНЕН ?!

Иначе банкянският юнак се изцепва след трагедията за която и той носи отговорност :„Към никого няма да има нито закрила, нито пощада“.

Ето защо #ОСТАВКАБОРИСОВ!

Свободен автор – Философът

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!