2-годишният Юлиян, който изчезна мистериозно в Равнец, май е отвлечен

Иван Митков, който е баща на още 13 деца, сподели, че най-вероятно някой е качил Юлиян на каручка. Издирването на момчето край Равнец продължава

2-годишният Юлиян, който изчезна мистериозно в Равнец, може би е отвлечен. Това е една от версиите, по които работят бургаските криминалисти.
Иван Митков, който е баща на още 13 деца, сподели в разговор с репортера Лора Стаматис от бТВ, че най-вероятно някой е качил малкия Юлиян на каручка.
Момчето е забелязано за последно в неделя следобед, а след това мистериозно изчезва. Баща му твърди, че няма как само да излезе от двора, тъй като е добре заграден. Дори и да е успял да се измъкне незабелязано, 2-годишният Юлиян не би могъл да стигне далеч, тъй като е с физически недъг и накуцва леко. Въпреки това стотина души го издирват в широк периметър край няколко села. Полицаи започнаха да претърсват и къща по къща, но от момчето няма следа.
Помагат и доброволци – делтапланеристи, съобщава Нова телевизия. Те облетяха около 20 квадратни километра около мястото, където последно е видяно детето, но не са открили следи.
Многодетното семейство е в Равнец от декември. Преместили са се от Кошарица. От социалната служба в Бургас са проверявали семейството и са установили, че има лоши битови условия, но не са установили неглижиране на децата.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!