БОЕЦ осъди НАП на последна инстанция!

Georgi Borisov Georgiev

СПЕЧЕЛИХМЕ И ТАЗИ БИТКА!
С решение 6045 от 22.4.2019г. Върховният административен съд отхвърли жалбата на НАП срещу решението на АССГ , с което ги задължават да отговорят на БОЕЦ по ЗДОИ на зададени от нас седем въпроса!
През март 2018г. на пресконференция в БТА София, БОЕЦ огласихме и представихме документи за над 16 МИЛИАРДА несъбрано и източено ДДС! Едва ли има българин, който да не е чул вече за тези милиарди! Това бе един от най-големите скандали за миналата година! Продължихме със серия от сигнали до прокуратура, ЕК и други институции. Последва ответна серия от удари и всякакви гадости срещу нас. Новосформиращата се Европейска прокуратура, за чиито шеф кандидат е Лаура Кьовеши има в правомощията си възможност да разследва и престъпления свързани с източване на ДДС! ЗАТОВА БОРИСОВ ГО Е СТРАХ ОТ КЬОВЕШИ! БОЕЦ разобличихме управляващата ни мафия, като отговорна за този грабеж и продължихме битката. Междувременно изисквахме от НАП имената на фирмите източили милиардите ДДС и данните за несъбраният корпоративен данък (десетки милиарди), както и информация за хазаратният бизнес! И получихме откази. Борисов, Пеевси и слугите им пазят омератата! Заведохме две дела срещу НАП, като на първа инстанция спечелихме и двете дела, но НАП обжалва и едното дело СЕГА приключи в наша ползва на последна инстанция. През юни 2019г. е второто ни дело за имената на фирмите ДДС-ари!
Благодарност за адвокат Иво Атанасов за усилията!
Продължаваме! Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Бой до дупка! Управляват ни мутри, ченгета и престъпници!
#ДДСгейт
#АпартаментГейт
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!