Морето носи кока и веселие, друсаната цаца става хит

Шегаджии от Варна чистят морето от дрога, а заради кокаина морската столица и Шабла бият Бургас по най-добър град за живеене

След откриването на голямото количество кокаин през последните няколко дни край бреговете на Черно море множество колажи, хумористични коментари и вицове заляха интернет пространството.
Сърфистът Кристиян Ивковски каза пред камерата на БНТ, че заради кокаина в морето Варна и Шабла са най-добрите градове за живеене.
Сред най-забавните шеги е новината, че аржентинската легенда Диего Марадона е взел решение да стане треньор на футболния клуб в Шабла, след като разбрал за намерения кокаин на плажа. От снимки в социалната мрежа разбираме и че най-известният наркобос в света покойният Пабло Ескобар е възкръснал в Шабла. Трети показаха как изглеждат местните домашни любимци, натъкнали се на находката.
Друга популярна шега е, че ресторантите в Шабла вече предлагат ново меню, което включва друсана цаца на цена от 55 лева за порция от 200 грама и южноамерикански деликатеси като Калмари по колумбийски за 88 лева.
Край бреговете на Варна също бе намерено голямо количество от наркотика
Опасната дрога накара сърфисти да се качат на дъската въпреки слабите пориви на вятъра и да предприемат действия по почистване на морската вода от наркотици.
„През последните дни Варна е щастлива. От въздуха ли е не знам. Всяка сутрин намирам на плажа младо и старо. Хора идват да посрещат кокаиновите изпарения и са всички усмихнати“, шегува се сърфистът Кристиян Ивковски
Той показа пакет с бял прах, намерен в морето и сподели, че отива да хвърли този боклук в дома си.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!