Ангел Джамбазки зове българите да гласуват, за да намлят тежестта на купените гласове

Гласувайте, за да не определят продажниците бъдещето ни! Ангел Джамбазки сподели, че неговият избор е за силна България в Европа на отечествата

Водачът на евролистата на ВМРО Ангел Джамбазки призова българите да гласуват, за да намлят тежестта на купените гласове. Той упражни правото си на глас в 66 СУ „Филип Станиславов“ в столичния квартал „Овча купел“.
„Това, че няма хора в изборните секции не е добра новина. Призовавам всички български граждани, които се интересуват от бъдещето на отечеството, да излязат и да упражнят своето право на глас!“, заяви Джамбазки, след като гласува машинно.
„Днес те са работодатели, те са началниците и трябва да дават задачи на нас – хората, които искаме да ни избират. Не се изисква много време. Призовавам всеки да гласува.
Моят избор беше и ще бъде винаги родолюбие, патриотизъм и национална отговорност за силна България в Европа на отечествата“, добави той.
Кандидатът на ВМРО обясни, че когато гласуват малко хора, имат по-голяма тежест продажниците с купените гласове. „Те определят бъдещето. Затова всеки, който милее за семейство, за деца, за бъдеще, да упражни своето право на глас“, каза още Ангел Джамбазки.