Ангел Джамбазки зове българите да гласуват, за да намлят тежестта на купените гласове

Гласувайте, за да не определят продажниците бъдещето ни! Ангел Джамбазки сподели, че неговият избор е за силна България в Европа на отечествата

Водачът на евролистата на ВМРО Ангел Джамбазки призова българите да гласуват, за да намлят тежестта на купените гласове. Той упражни правото си на глас в 66 СУ „Филип Станиславов“ в столичния квартал „Овча купел“.
„Това, че няма хора в изборните секции не е добра новина. Призовавам всички български граждани, които се интересуват от бъдещето на отечеството, да излязат и да упражнят своето право на глас!“, заяви Джамбазки, след като гласува машинно.
„Днес те са работодатели, те са началниците и трябва да дават задачи на нас – хората, които искаме да ни избират. Не се изисква много време. Призовавам всеки да гласува.
Моят избор беше и ще бъде винаги родолюбие, патриотизъм и национална отговорност за силна България в Европа на отечествата“, добави той.
Кандидатът на ВМРО обясни, че когато гласуват малко хора, имат по-голяма тежест продажниците с купените гласове. „Те определят бъдещето. Затова всеки, който милее за семейство, за деца, за бъдеще, да упражни своето право на глас“, каза още Ангел Джамбазки.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!