БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ

Georgi Georgiev 

Понеже често ме упрекват, че използвам думи и изрази, като „кочина“, „изроди“, „свинчуги“ и „корумпирани боклуци“ искам да ви разкажа следното.
ЗА последните десет години над 1000 човека са получили между 250 000 и 400 000 лева, за да си построят супер луксозни „къщи за тъщи“ и да си купят джетове, яхти, джипове и всякакви курници.
През същото това време почти хиляда българи чакат за бъбречна трансплантация, която струва между 40 000 и 200 000 лева. За тях – нищо.
През 2012 г. в България са направени 13 (тринадесет) бъбречни трансплантации. През същата година са построени над двеста къщи за гости на кметове, зам. министри, министри, шефове на полицейски управления, областни управители и всякакви подобни кърлежи. 
През същата 2012 година на власт е Бойко Борисов , а шеф на ДФЗ е настоящият министър на земеделието – Румен Порожанов. Същите боклуци.
До сега над 360 българи от чакащите бъбречна трансплантация към 2012. са починали, вярвайте ми в тежки мъки (убити от бездушието на управляващите). От 2012г. няма умрял нито един от кърлежите с къщи за тъщи. Няма дори осъден. Дори уволненият през 2016г. след материал на Биволъ Янаки Червеняков е възстановен на работа в ДФЗ. 
От началото на годината разбрахме за апартаментите , терасите и къщите на управниците ни. От началото на годината само във Видин диализираните намаляха с 6 човека. Бог да ги прости. Една баба умря защото асансьора във входа и не работи и близките и не можеха да я качват и свалят през ден по стълбите от седмият етаж. И спряха. Цветанов го нямаше да и каже колко ценна е стабилността и как добре се живее в държавата на мутрите, ченгетата и крадците. С частен асансьор.
Така че, мога да се извиня само за едно. Че не знам по тежки думи и нямам още повече сили да боря това зло и тази банда паразити и боклуци, които ни крадат и убиват. 
Управляват ни изроди и престъпници, които нямат съвест и морал. Бой до дупка и милост и прошка няма да има за никого. Всеки ще плаща за престъпленията си. Първо отстраняваме мафията от властта, после редим всичко останало.
#БОЕЦ