БОЕЦ изпрати Писмо до премиера Бойко Борисов, с въпроса, КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ!

Georgi Georgiev

ВАЖНО! БОЙКО, КАЖИ СИ!
БОЕЦ изпрати Писмо до премиера Бойко Борисов, с въпроса, КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ!
ДО : БОЙКО БОРИСОВ – ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ГРАЖДАНСКА ПОКАНА
ЗА
ДОБРОВОЛЕН ОТГОВОР

Г-н Борисов, уведомяваме ви, че на 29.04.2019г. Гражданско сдружение БОЕЦ внесе сигнал до ЦИК за съмнения, че Делян Славчев Пеевски не изпълнява законовите изисквания, като кандидат в изборите за Европейски парламент, а именно – да е живял най-малко през последните шест месеца в България, или на територията на друга страна-членка на ЕС.
Г-н Борисов, в сигнала до ЦИК един от аргументите на БОЕЦ е ваше официално изявление от участието ви на 18.04.2016г. в телевизия БТВ:
„Пеевски си отиде, Пеевски напуска страната”.
Да си припомните:
https://www.vbox7.com/play:be224855fb
Г-н Борисов,
нито една българска институция до сега не потвърждава вашите думи. В същото време никой не е виждал г-н Пеевски от две години! БОЕЦ бяхме информирани официално от Народното събрание, че той не е ходил на работа от април 2017г., не е присъствал и на откриването на предизборната кампания на партия ДПС, от чиято листа е кандидат. БОЕЦ също не можахме да го открием в рамките на кампанията ни „Издирваме Пеевски”, нито на обществено известният му адрес в хотел „Берлин”, нито в парламента, или централата на ДПС. Много наши съмишленици изразиха дори съмнения, че Пеевски е жив, за което изпратихме официални писма-запитвания до Светия Синод и Главното Мюфтийство. Сайта за разследваща журналистика „Биволъ” публикуваха полетни данни, от които става ясно, че г-н Пеевски е летял десетки пъти до Дубай, а от декември 2018г. няма данни да се е връщал в България. В своя Декларация пред ЦИК, г-н Пеевски е заявил, че има настоящ адрес в България, което по смисъла на Закона за гражданската регистрация означава, че пребивава в България. За което БОЕЦ сме сезирали прокуратурата за съмнения за деклариране на неистински данни пред официален държавен орган, престъпление по чл.313 от НК.
Г-н Борисов,
от гореизложеното се оказва, че или вие лъжете, че Пеевски е напуснал страната, или Пеевски лъже, че живее в страната. С настоящият Документ ви подканяме публично и доброволно да обясните думите си, че „Пеевски си отиде, Пеевски напуска страната”. Обръщаме ви внимание, че въпроса е от изключително обществено значение, защото касае легитимността на предстоящите европейски избори. Няма как да имаме законни избори, ако имаме незаконни кандидати. Дори Цветанов не може да промени това. Европейските изборите не са като европейките фондовете, не може да ги източвате с кандидати-фантоми. БОЕЦ ви информираме, че сме уведомили за казуса „Пеевски” всички посолства и правителства на страните-членки на ЕС, както и европейските институции – ЕК, ЕП, така и Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) и централите на европейските партии – ЕНП, ПЕС И АЛДЕ.
Изискваме от вас не да питате огледалото, а да разпоредите на МВР и ДАНС спешна проверка за това, къде живее реално Пеевски, колко дни е пребивавал на територията на България през последните шест месеца и къде е Пеевски, както и да ни информирате за резултатите от тези проверки.
Прилагаме:
Сигнал на БОЕЦ до ЦИК.
Писмо – ГЛАС на БОЕЦ до европейските партии и институции, посолствата и правителствата на държавите-членки на ЕС.
За представяне на неверни данни,прикриване местонахождението на Пеевски, или отказ да отговорите носите наказателна отговорност пред гражданското общество на България и ще се наложи принудително да изискваме дължимата информация.

Дата:16.05.2019г. Г.Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ”
Чакаме отговора на Буда. ВСЪЩНОСТ, НЕ ЧАКАМЕ, ДЕЙСТВАМЕ! Утре – БОЕЦ е акция!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!