Европа си иска откраднатите пари, крадците да се разберат кой ще плаща!

Най-важният въпрос след изборите на 26 май е дали България да я има или да я няма, българите сме изчезващ вид, каза бившият премиер Ренета Инджова

Европа ще си поиска парите, които е дала за развитието на България, но са потънали в джобовете на някои от управляващите. Когато стане ясно, че имаме да връщаме повече отколкото сме взели, ще трябва между т.нар. елит и все още оставащия български народ да се реши кой ще плаща. Това каза в интервю за бТВ бившият служебен премиер Ренета Инджова.
Ако може управляващите да започнат да събират откраднатите пари помежду си, ще е най-добре, но те ще избягат, за да се спасят и ние ще сме тези, които ще плащат, обясни тя.
„Какъвто и да е резултата от изборите, ще остане най-важния въпрос – дали България да я има или да я няма. Ако победи ГЕРБ, ще пренесем кризата и абсурдите в Европа, което е хубаво, но и оттам ще ни отсвирят. Ако спечелят социалистите, ще трябва да се преборят със събратята си от ГЕРБ, които причиниха най-голямото зло през последното десетилетия“, коментира Инджова в предаването „Тази сутрин“.
Според нея ще има още една фаза на АпартаментГейт след скандала с къщите за гости и тя ще е за манастирите и църквите. Защо те са му най-важни на Бойко Борисов в момента, попита тя и си отговори сама: „Нужни са му, защото в икономиката има един принцип за скритото, което винаги се проявява. По-лесно нещо под юргана да остане тайно, отколкото в икономиката. Ще се разбере, че парите, които на България са давани за 10-годишния период, са несравними с това, което има като резултати. Затова сега трябва да се влагат в църкви“, обясни Инджова.
„Когато показаха апартаментите се видя, че всички са си съседи един на друг. Сега се оказва, че си имат къщи за гости. Натапят се по случайност или когато се подаде сигнал“, добави тя.
Според нея България е обречена да изчезне от политическата карта, защото строим капитализъм без работническа класа и защото няма кой да остане в страната с най-ниската цена на труда.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!