Стоян Тончев: Моята Европа не е Европа на Дебелите, които ходят с 20 човека охрана и бронирани коли!

Моята Европа не е Европа с България на зависимите съд, прокуратура, служби и полиция! Това написа журналистът Стоян Тончев в ”Либерта”. Ето какво още сподели той:

Моята Европа не е Европа на Дебелите, които ходят с 20 човека охрана и бронирани коли!

Моята Европа не е Европа на български сухарки с небългарски фамилии!

Моята Европа не е Европа с България – най-корумпираната държава в ЕС, с най-висока смъртност в света, фасадна демокрация, липса на върховенство на закона и ограничена свобода на словото!

Моята Европа не е Европа на двойните стандарти и срамно ниските пенсии и заплати на българите, на фона на нереално завишените цени на стоки и услуги!

Моята Европа не е Европа на 10-годишния геноцид над българите!

Моята Европа не е Европа на Мафията!

Гласувайте срещу Мафията!

Знаете кои са най-големите престъпници в България, бойкотирайте техните партии и кандидатите им за членове на Европейския парламент!

Не можем да имаме бъдеще без настояще! Няма вчера и утре, има само днес и сега. Ние живеем само в един миг и е важна всяка една стъпка, всяко едно действие, но на момента! Не пренебрегвайте уникалната възможност, която е пред нас, а именно – да старираме процесите по изхвърлянето на Мафията от властта в България! Европейските избори са тази крачка, която ще ни помогне да извървим дългия път на промяната! Няма да е лесно и няма да се случи отведнъж, но трябва да живеем с вярата и мисълта, че Истината ще пребъде и само тези, които не се страхуват от нея, ще могат да бъдат Свободни!