Струва ли бъдещето на децата ви 30 сребърника?

 След два дни е 26 май и въпросът е същия – Харесва ли ви управлението на ГЕРБ?. И цената е същата – 30 сребърника за същата бедност, несправедливост, мрак

След два дни е 26 май и въпросът е същия – Харесва ли ви управлението на ГЕРБ?. И цената е същата – 30 сребърника за същата бедност, несправедливост, мрак. Това сподели във Фейсбук бившата съдия Румяна Ченалова.
Изборът на президента Румен Радев беше отговор на въпроса „Харесва ли ви управлението на ГЕРБ?“, добавя тя.
„Две години по – късно България зае печално място в европейските и световни класации. През 2018г. се появиха нови 108 милионера, но и умряха стотици – в мизерия, безпомощни и болни, подритвани от мащехата държава“, коментира бившата съдия.
„Водехме битки – лични – за заплати, против застрояването на Пирин, за по-високи пенсии, за децата с увреждания, Истамбулската конвенция, стратегията за детето. Искахме от правителството и премиера и той даваше. Губеше малките битки, за да спечели голямата – за властта“, добавя тя.
„След два дни е 26 май и въпросът е същия. И цената е същата – 30 сребърника за същата бедност, несправедливост, мрак. Ще ги получим, независимо дали ще гласуваме за ГЕРБ от интерес, страх, пари или няма да се помръднем от удобните си местенца“, споделя Ченалова.
30 минути са нужни, за да отговорим на въпроса „Искаме ли да живеем така , управлявани от ГЕРБ?“, добавя тя.
„Само минута – да погледнем в очите на децата си, за да решим струва ли тяхното бъдеще тридесет сребърника. Голямата битка е, но и най- важната лична – животът продължава и тези, които сме учили да прохождат, да сглобяват изречения, да пишат „справедливост“ и “ Родина“ ще трябва да го живеят според НАШИЯ ИЗБОР. Имаме два дни да разберем колко струва съвестта ни“, коментира Румяна Ченалова.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!