Шофьор на джип нападна в Айтос жена в инвалидна количка

Богаташът се разгневил, защото Милка Денева, която е с детска церебрална парализа, се опитвала да преодолее дупките и пресичала твърде бавно улицата

Собственик на модерен джип нападна и обижда жена в инвалидна количка в Айтос. Драмата се разиграла на една от централните улици, която е в ремонт.
Богаташът се разгневил, защото жената се опитвала да преодолее дупките и пресичала улицата твърде бавно. Потърпевшата обаче подала жалба в полицията.
В сряда по обед Милка Денева, която е с диагноза Детска церебрална парализа излязла да си купи хляб. Както обикновено се придвижвала сама с инвалидната си количка по улицата. Изведнъж усетила,че мъж хваща количката й.
Обяснява си агресията с ремонта на улицата, който продължава вече половин година. „Не мога по-бързо при условие, че пътя не е равен, има има много дупки,много препятствия за мен. Не съм здрав човек, който може да премине набързо”, споделя тя.
Милка може би щяла да преглътне обидата и стреса, ако дъщеря й малко след инцидента не я посетила в дома й. Видях я вкъщи, тя беше цялата червена,вдигнала кръвно, плачеше, трепереше все още”, обясни дъщеря й Денка Божкова.
Молбата на двете жени е, ако някой е станал свидетел на инцидента да помогне за разпознаването на водача. Издирваният грубиян е висок, на средна възраст. Той шофира бял джип.
А Милка обяснява че действията й имат една цел-да помогне на други хора в неравностойно положение. „Да предпазя други колеги,защото има има други колеги, които просто не смеят да излязат на улицата заради такива случаи”, добавя потърпевшата.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!