ПРОКУРАТУРАТА удари БОЕЦ

Georgi Georgiev

ПРОКУРАТУРАТА удари БОЕЦ с цялата мерзост на която са способни!
Вчера (10.05.) във Видин бе командирован екип на ГДБОП от София по прокурорско разпореждане за разпит и снемане на сведения. Призовани и разпитани са всички членове на Управителният съвет на БОЕЦ Георги Георгиев, Георги Карамфилов и Венелин Иванов. Проверката е на Специализираната прокуратура по анонимен сигнал срещу Георги Георгиев –председател на БОЕЦ и срещу самото Сдружение.
Шпицкомандата на Цацаров разследва бойците за „пране на пари, данъчни и финансови измами, укрити доходи и организирана престъпна група (не е ясно с какво се е занимавала тази група, освен с нападение над сградата на Министерски съвет, както е посочено в сигнала). Прокурора от Специализираната прокуратура Ангел Кънев е изисквал от НАП да образуват ревизии на членовете на УС на БОЕЦ, като физически лица, както и на самото Сдружение и на фирмата на председателя на Сдружението. Изразените в анонимният сигнал (прокуратурата сама си го е написала) съмнения са, „от къде Георги Георгиев и БОЕЦ имат пари да ходят и организират в София протести срещу властта“, както и „да се провери дали са получавали пари от Цветан Василев, за да го защитават“ и още „при техни протести се хвърлят яйца и домати срещу министерски съвет, скандират се недопустими призиви срещу премиера и това е отблъскващо“.

ТОВА , в което ние обвиняваме Цветанов, Борисов, Пеевски, Цацаров, Ушев, Порожанов, Пламен Георгиев, Антон Славчев и Каракачанов в сигналите ни по повод #АпартаментГейт, в същото прокуратурата обвинява нас. Очаквано! Ченгетата и мафията в действие. Крадците викат дръжте крадеца.

Този удар е и отговор на действията ни по казуса „КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ“
Действията на прокуратурата целят да смачкат БОЕЦ, фиксирани , като враг № 1 на гражданският фронт от управляващата ни мафия. Предстои:

Запор на банковите сметки. Повдигане на обвинения. Забрана за напускане на страната. Задържане и арест. Напълно възможно е и физическо ликвидиране. Страхът на мафията е огромен.
ИСКАМЕ ДА КАЖЕМ на всички наши съратници, симпатизанти и сподвижници – НЕ МОГАТ ДА НИ СПРАТ! Ще защитим всеки боец и ще отвърнем на всеки удар! Това е война. Война, в която гражданите се борим да си върнем държавата от лапите на мафията. Действията на прокуратурата на мафията са най-верният и точен лакмус, че постигаме целите си, че дебелите се страхуват от нас, че успяваме да разклатим кочината, че разкриваме и разобличаваме престъпният образ на управляващите, че ги боли от нашите удари, акции и протести. И всичко това е доказателство, че сме на прав път и трябва да продължим докато съборим ченгеджийско-мафиотската власт на Буда, Пеевски и Цацаров. Без страх, без компромиси и без милост. Това е само първата стъпка. И следва – Лустрация, Електронно гласуване, гражданска номинация и пряк избор на главен прокурор, граждански контрол върху управлението и още редица стъпки, които БОЕЦ сме подредили в ясен и точен план и стратегия за разграждане на криминалното статукво на ДС и мафията. И разбира се – съд, затвор и конфискация на незаконно заграбеното и одрано то гърба на народа.

Минали сме през целият ченгеджийски арсенал на дебелите – запори, дела, заплахи, призовки, ревизии. Посегнаха дори на децата и семействата ни. И не можаха да ни спрат. Това е най-големият им кошмар, че въпреки всички репресии и удари не могат да ни унищожат, а бойците, биволите и непримиримите граждани ставаме все повече!

Цялата дейност на БОЕЦ е била и винаги ще бъде публична и прозрачна. Заявяваме какво ще правим, изпълняваме го и отчитаме действията си! Винаги! Финансирането на Сдружението също е публично и прозрачно. Цялата ни дейност се финансира само по банков път от членски вноски и дарения! БЛАГОДАРИМ на всички българи, които даряват и помагат за Каузата и битките ни! Всяка помощ и подкрепа е ценна! И всяка стотинка отива за една цел – да отстраним мафията от власт! БОЕЦ не сме политическа партия и не се борим за властта. Това ни дава изключителна свобода и сила в действията. Битката ни е да се преборим със злото, което ограбва и убива народа и държавата ни. Трудна, тежка и опасна работа, защото злото, срещу което се борим разполага с огромен ресурс и цялата сила на мафиотизираните и превърнати в бухалки държавни институции. А ударите срещу нас само ни амбицират още повече.

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

БОЕЦ обявяваме следващите си стъпки и действия.

ПЪРВО – Ще внесем писма и сигнали за казуса „Пеевски“ до АЛДЕ, ЕНП, ПЕС и останалите европейски партии.

ВТОРО – Ще внесем писма и сигнали за казуса „Пеевски“ до Европейската комисия и Европейският парламент.

ТРЕТО – Ще внесем писма и сигнали за казуса „Пеевски“ до ОССЕ – Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа.

ЧЕТВЪРТО – Ще внесем писма и сигнали за казуса „Пеевски“ до посолствата и правителствата на всички държави членки на ЕС.

Като ще запознаем всички тези международни институции и правителства с отказа на българските институции да проверят къде живее Пеевски и дали участието му в изборите е законно. Както и с биографията на Пеевски, като човек замесен във фалита на КТБ, в приватизацията на „Булгартабак“. Като човек за когото има данни, че е участвал в контрабанда на цигари и амфетамини за Сирия и Ирак през Турция. И то контрабанда по канали свързани и финасиращи Ислямска държава. Като човека сочен заедно с Борисов за създател на модела#КОЙ. Като човека олицетворяващ мафията, статуквото и задкулисието в България!

И продължаваме.

ПЕТО – Ще заведем дело в Страсбург за отаз от правосъдие, заради отказа на ВАС и ЦИК да извършат реална проверка и да съберат доказателства по сигнала на БОЕЦ за уседналостта на Пеевски.

ШЕСТО – Ще внесем сигнал в прокуратурата срещу Пеевски за изготвяне на документ с неверни данни заради попълнената от него Декларация, като кандидат депутат, че живее последните 6 месеца в България или друга страна членка на ЕС.

Ще продължим и с внасяне на сигнали срещу корумпираните калинки във властта. Както и с протести под прозорците на Буда, парламента и съдебната палата. До свалянето на правителството на Борисов и отстраняването на Цацаров. Предстои учредавяне на нови местни комитети на БОЕЦ в Пловдив, Варна, Лом, Русе, Ловеч, Велико Търново и други градове на страната.

Приятели, обречени сме да спечелим тази битка! ВАЖНОТО Е ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ И ДА ВОДИМ БИТКИТЕ СИ ДО КРАЙ! А ние го можем. Дебелите се борят да спасят кожите си и да не влязат в затворите, да продължат грабежа и да си осигурят безнаказаност. Слаби са, крепи ги само тяхната алчност, бруталност и общественото мълчание и бездействие. Ние се борим за Истината, за свобода и справедливост. Каузата ни е чиста и в това е силата ни. Будим заспалите и събираме непримиримите. Гражданите осъзнават силата си и управниците ни ще плащат за всички свои престъпления.

С право мафията се стрхува от БОЕЦ! Защото БОЕЦ е проявление на будното гражданско общество и не сме сами! И защото сме последователни, независими, свободни и ефективни!
Здраве и сили на всички ни и бой до дупка!
Продължаваме! Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 — в компанията наGeorgi Borisov Georgiev