Де факто ние ще изнесем модела на Решетников и взаимодействието Борисов-Пеевски в ЕП

Ilian Vassilev

Много мислих дали да приема поканата, защото не съм партиен човек. Подкрепям, но от моите анализаторски позиции. Но малко хора си дават сметка какъв е залогът в тези избори. Де факто ние ще изнесем модела на Решетников и взаимодействието Борисов-Пеевски в Европейския парламент. Всички депутати от партиите, които са представени в българския парламент са лишени от граждански позиции, те ще спазват партийни дисциплини и няма да ви предупредят за настъпващи беди, за рискове, за зулуми и задкулисни сделки.
За това гласувайте за единствено възможния избор с реален шанс – Демократична България. Гласувайте, проявете проактивна позиция, за да имате различно мнение, друг глас, на онези, които не сключват сделки и евроатлантизма им е вътрешно убеждение и ценност.

 

Илиян Василев: В следващия Европейски парламент депутатите не трябва да бъдат еднотипни

Разговор с анализатора Ilian Vassilev за мястото на България в „схемата Решетников“ и за това, къде е по-важно да се съсредоточат усилията – в това, което ние правим, или в това, което другите правят? Къде е двойното дъно в българския политически и медиен живот – същото ли е да се гласува за ГЕРБ или за Борисов? Кой направи Пеевски? Откъде дойдоха апартаментите на Цветанов? Какъв ще е ефекта от тол-системата и от пакета „Мобилност“ в ЕС за българските превозвачи? Срещал ли се е Бойко Борисов с ген. Решетников и кога? Социалдемократическа партия ли е БСП или болшевишка? Каква е ролята на ДПС и Пеевски в руските енергийни проекти?Избери страна в битката за България с Милен Цветков

Публикувахте от Демократична България в Четвъртък, 23 май 2019 г.